Jump to content


Photo
- - - - -

Section boxes resetting in DMS 2.0?


  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 insatiableiam

insatiableiam

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 34 posts
  • Country: Country Flag

Posted 25 March 2014 - 08:49 PM

It seems every time I create new section with textbox, hit publish and refresh, the content I created disappeared, is this a known issue in the new DMS 2.0? otherwise, I am really enjoying the changes, maybe it's an illusion to my eyes but it seems DMS is now loading faster than previous versions but maybe it's been a long day heh.



#2 James B

James B

    Advocate

  • Moderators
  • 5126 posts
  • LocationSurrey - UK
  • Country: Country Flag

Posted 26 March 2014 - 01:46 AM

Hi there, no ones reported this so far.

 

Could you please let us know where the textbox is position in the layout so we can try and replicate, are you just putting in standard text or something else like a shortcode or script?

 

If you're able to screen cast the process this would also help



#3 insatiableiam

insatiableiam

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 34 posts
  • Country: Country Flag

Posted 26 March 2014 - 01:55 AM

I think it might of been a publish glitch with it not saving, I was just using regular text, no shortcode/script..but so far I managed to play with the new update without much hassle after that... if it occurs again, I'll bring it to your guys attentions, thanks though.



#4 greenfly

greenfly

    Advocate

  • Members

  • 3268 posts
  • LocationManchester, England
  • Framework Version:latest
  • Country: Country Flag

Posted 26 March 2014 - 04:33 PM

Thanks - please let us know if this happens again but you should be ok with v2 


  • insatiableiam likes this