Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • 0

WhitehousePro Forum

Question

Posted · Report post

Andrew, Excellent add-on to an already great theme! However, the formatting on my forum page doesnt match the rest of my site. To be more specific, it seems that content that should be in the right sidebar,is all the way to the left, and unformatted. However the header and footer have integrated properly from the rest of the site. Thoughts? Thanks for your help! Love this theme! btw, as a newbie to deveopment the instructions in the readme regarding the integration process threw me for a loop...I won't tell you how long it took me to do it the right way, but some people spend that much time at work! Glad to say after getting the bbpress and wordpress integration finally correct (needed to start with the wp plugin, bbpress-integration - then do the deep integration) my site is almost ready to launch!

Share this post


Link to post
Share on other sites

5 answers to this question

Posted · Report post

Investigating more, pretty sure its a css issue, as none of the formatting is being applied to the forum except the header and footer which carry over from the blog..... Any fixes for this? My deadline for launch is tomorrow!! Thanks -A

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Adam, Probably an easy fix. Which version of the theme are you using? (we'll send you the update if you need it) Can you give me a live link? or a screenshot? I would use firebug to identify why the Forum specific CSS isn't being loaded.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Shoot - just checked wp and I'm running 2.0.2 - I didn't even know there was a new stable release for wp. Do you think that's a likely culprit? I'm just getting the rest of my site finalized now so I took the WHPforum theme down. I'll probably - finish what I'm doing in WP now and backup I can't seem to find a link to 2.1 on your site, would you be able to send it to me or point me in the right direction? I can send you my purchase record if you'd like. I Thanks for your help - I'll let you know what happens! -A

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

I'll send it to you now. That is definitely the culprit (we had to add headers to the theme to bring in the bbpress css (when active))

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Awsome Andrew, got your email and did the install - looks great! Thanks again! -A

Share this post


Link to post
Share on other sites