Jump to content


Photo
- - - - -

Featured Images and Custom Fields


This topic has been archived. This means that you cannot reply to this topic.
13 replies to this topic

#1 rsutton1223

rsutton1223

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 31 posts

Posted 03 November 2010 - 10:22 PM

My previous theme used the "image" custom field to show images on the homepage and single.php. PageLines uses the featured image Wordpress function. Is there a way to merge the two so my previous images show up?

#2 arpowers

arpowers

    Founder

  • Administrators
  • 3252 posts

Posted 04 November 2010 - 03:39 AM

Probably would have to patch the code; but we'll look into this for you.. Mission critical right now?

#3 rsutton1223

rsutton1223

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 31 posts

Posted 04 November 2010 - 10:28 AM

It is critical to the redesign process. At least in the next couple of days. The other option would be to replace your thumbnail code with a timthumb code that pulls from that custom field.

#4 rsutton1223

rsutton1223

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 31 posts

Posted 04 November 2010 - 11:43 AM

Or a conditional if statement that says if no featured image use "image" custom field...

#5 cmunns

cmunns

    Advocate

  • Members

  • 6537 posts

Posted 04 November 2010 - 08:19 PM

what is the name of your custom field? and is that data still present.

#6 rsutton1223

rsutton1223

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 31 posts

Posted 05 November 2010 - 11:17 AM

Data is still present and the custom field is named "image"

#7 arpowers

arpowers

    Founder

  • Administrators
  • 3252 posts

Posted 05 November 2010 - 02:51 PM

You could change this code in template.postloop.php: `

Please Login or Register to see this Hidden Content

ID, 'image', true): ?>

Please Login or Register to see this Hidden Content

` Did not test this...

#8 rsutton1223

rsutton1223

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 31 posts

Posted 05 November 2010 - 03:11 PM

That one breaks it. Is there a space or character in the elseif statement that is out of place somewhere?

#9 cmunns

cmunns

    Advocate

  • Members

  • 6537 posts

Posted 05 November 2010 - 09:01 PM

Yes, he missed the closing parenthesis on this line ``

#10 rsutton1223

rsutton1223

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 31 posts

Posted 05 November 2010 - 09:20 PM

That is still breaking the loop.

#11 arpowers

arpowers

    Founder

  • Administrators
  • 3252 posts

Posted 05 November 2010 - 09:58 PM

Well can you play with it? What error?

#12 rsutton1223

rsutton1223

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 31 posts

Posted 05 November 2010 - 10:04 PM

Here...I'll put it live right now so you guys can see what happens...

Please Login or Register to see this Hidden Content



#13 cmunns

cmunns

    Advocate

  • Members

  • 6537 posts

Posted 08 November 2010 - 07:35 PM

Robb, can you show me the code you have? I want to check your code directly for missing markup, not Andrew's version.

#14 rsutton1223

rsutton1223

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 31 posts

Posted 08 November 2010 - 08:40 PM

I took it out because I had to go live with the site and I couldn't keep it from breaking the loop. I used Andrew's with the added in ) to close that action.