• 0
Sign in to follow this  
Followers 0

Invisible Text / Content missing


Question

Posted · Report post

I recently built a website for a customer and then migrated the wordpress to his new domain to go live. I had section caching turned on. before migration.

www.myapluspest.com

I have migrated wordpress sites before without any problem by updating any references in the database with the new url. However now when I go to the website and do a no cache refresh(Ctrl F5) on any page it returns the page and has the text even (you can look at source and see the content) but you can't see it. Please see screenshot. 

This problem is related to http://forum.pagelines.com/topic/33095-text-dissapears-turns-transparent/

Debugging is turned on please assist!

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

9 answers to this question

  • 0

Posted · Report post

Just downloaded the latest fitvids from https://github.com/davatron5000/FitVids.js

and replaced the script.fitvids.js inside dms/js folder and it is working. Please let me know when this gets built in the latest release. Thanks for the help.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Posted · Report post

Hi there, I can see all your text in firefox from loading the page, in chrome it needed a refresh before it showed. http://screencast.com/t/BMVHxuVk

 

If you go to the DMS control panel > settings > advanced > resets > flush LESS then clear the cache in the browser and refresh, does the text loads straight off?

 

Are you able to see the text in other browsers just not chrome. Just need to double check as this could be a chrome issue only.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Posted · Report post

It is only in chrome and it only happens when you first visit the page or if you do a hard/no cache refresh (Ctrl + F5) instead of a soft refresh (in browser).

 

I tried the suggestion of flushing the LESS and clearing my browser cache but it still has same result. Also if  you hover over some links (like footer menu), they begin to show...

 

I have never seen anything like this before.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Posted · Report post

I've had a scout about online and it seems like this is a problem which is happening on chrome outside of DMS as well, happening on other Wp sites within the last week. From what I've read it seems to be related to fitvids, I'll report it to the Dev team this evening.

 

Update: have logged on the bug tracker - https://github.com/pagelines/DMS/issues/675

1 person likes this

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Posted · Report post

Please let us know which version of chrome you're using.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Posted · Report post

Google Chrome Version 33.0.1750.146 m

Remember to reproduce do a Ctrl+F5 on any page

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Posted · Report post

Hi there, I've just checked the bug report and the Developer has confirmed a fix will be pushed. Hopefully this will be in the next update, 1.1.7

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Posted · Report post

That is great news. Thanks again for the fast response and help.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Posted · Report post

You're welcome, thank you for reporting.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0