• 0

hero nav changes not diaplaying


Question

Posted · Report post

I am making changes to the hero nav on my site.  The changes are not being saved when I save and refresh the page.

 

Any ideas why this is happening?  I have had similar issues with other items not updating changes on the site and having to make the attempt many times.

 

Here is a video of the process not working.

 

http://screencast.com/t/d6ZJdOOHqCl

 

http://selectacr.com

 

Thanks for the help.

 

Alan

Share this post


Link to post
Share on other sites

5 answers to this question

  • 0

Posted · Report post

Hi @Gokayak1 

 

Thank you batman - you beet me to it again.. 

 

alan If the topic batman linked you to doesn't help.. Could you go to the DMS visual editor > site settings > advanced and enable debug for us please?

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Posted · Report post

Thanks Batman.  That works.  I this basic issue going to be fixed anytime soon?  If wp worked this way I would not be using it.

 

Alan

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Posted · Report post

Yep there is a fix in the next release. watch our for us posting details about that as soon as we know. :) 

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Posted · Report post

Martin Davies"] and @[member="Martin Davies

Always It is pleasure to me help at forum and receive the "Thanks Batman"

:)

1 person likes this

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now