Jump to content


Photo
- - - - -

Page Content Disappearing


  • Please log in to reply
10 replies to this topic

#1 jflores1979

jflores1979

    Member

  • Members
  • 22 posts
  • LocationTexas
  • Country: Country Flag

Posted 11 February 2014 - 05:41 PM

Hello, I am entering html code on my homepage and I hit update.  Everything works fine when I publish the changes.   However if I switch the  tab from 'Text' to 'Visual' it automatically changes the information to an older version with lorem ipsum text.  I paste back in the correct information and hit publish and it shows correctly again.  But if I click on the visual tab it reverts back doing the same thing.   

 

I believe this has to be a theme issue as I never experienced this with other themes.   

 

I just updated to the latest version of wordpress. 

I am using Pagelines Frame work 2.4.4. 

 

The Site I am referring to 

Please Login or Register to see this Hidden Content

CMS Info:  bossadmin / Cre@tive05 

 

Please help.  

Joe

bosscreative@gmail.com

210-835-8721



#2 jflores1979

jflores1979

    Member

  • Members
  • 22 posts
  • LocationTexas
  • Country: Country Flag

Posted 11 February 2014 - 05:50 PM

BTW:  here is the code that I paste in:
 

<div class="row doorway">

<div class="span4">

<a class="alarm imagesprite" title="Alarm System" href="/alarm-systems/"></a>

</div>

<div class="span4">

<a class="tech imagesprite" title="Tech Cameras" href="/ip-cctv-cameras/"></a>

</div>

<div class="span4">

<a class="voltage imagesprite" title="Whole House Audio" href="/whole-house-audio/"></a>

</div>

</div>

<div class="row home-text">

<h1>Welcome to Legion Security</h1>

Our mission at Legion Security LLC is to sell and install the best security and surveillance products in the security industry. Our knowledgeable and care team is dedicated to providing each client with the highest level of personalized customer service to your satisfaction. We are committed to your safety and granting you peace of mind.

</div>

 

 

 

After I click on the Visual Tab... it takes away the span4 image sprites and leaves me with:

<div class="row doorway">

</div>

<div class="row home-text">

<h1>Welcome to Legion Security</h1>

Our mission at Legion Security LLC is to sell and install the best security and surveillance products in the security industry. Our knowledgeable and care team is dedicated to providing each client with the highest level of personalized customer service to your satisfaction. We are committed to your safety and granting you peace of mind.

</div>



#3 Simon_P

Simon_P

    Messer

  • Administrators



  • 8388607 posts
  • LocationDevon
  • Framework Version:2.1.1
  • Country: Country Flag

Posted 11 February 2014 - 05:51 PM

You cannot switch from text to visual. This is a limitation of the WordPress editor.



#4 jflores1979

jflores1979

    Member

  • Members
  • 22 posts
  • LocationTexas
  • Country: Country Flag

Posted 11 February 2014 - 06:32 PM

I can not switch from text to visual?  I find this an odd answer.  

 

Do you mean this is a pageline theme limitation?  Because I have been doing this for years on my other websites.     

 

Please explain further.  



#5 Simon_P

Simon_P

    Messer

  • Administrators



  • 8388607 posts
  • LocationDevon
  • Framework Version:2.1.1
  • Country: Country Flag

Posted 11 February 2014 - 06:36 PM

No it is not a PageLines limitation. The WordPress visual editor strips classes and invalid html when you switch from text to visual.

 

Use one or the other when creating posts and if you are going to use complex HTML then stick to text mode.



#6 jflores1979

jflores1979

    Member

  • Members
  • 22 posts
  • LocationTexas
  • Country: Country Flag

Posted 11 February 2014 - 06:45 PM

I still find this odd as I use even more complex code on my oter wordpress sites and never have this issue.  But all my other sites are not on Pagelines.  

Not sure what's complex about it.  Im just using a simple div with a bootstrap class structure.  



#7 Simon_P

Simon_P

    Messer

  • Administrators



  • 8388607 posts
  • LocationDevon
  • Framework Version:2.1.1
  • Country: Country Flag

Posted 11 February 2014 - 06:52 PM

It does the same in the default WordPress theme im afraid.



#8 jflores1979

jflores1979

    Member

  • Members
  • 22 posts
  • LocationTexas
  • Country: Country Flag

Posted 11 February 2014 - 07:00 PM

Lol... Im not sure where you get your answers man but I am telling you I have NEVER (even with the wordpress default theme) have experienced this issue.  

 

If you answer is correct can you explain why I DONT have this issue with another wordpress/ pageline theme?  

Please Login or Register to see this Hidden Content

   when I toggle back and fourth nothing breaks.  



#9 jflores1979

jflores1979

    Member

  • Members
  • 22 posts
  • LocationTexas
  • Country: Country Flag

Posted 11 February 2014 - 07:01 PM

Your answers are inspiring me to never use the Pagelines theme if that is the best support you got.



#10 jflores1979

jflores1979

    Member

  • Members
  • 22 posts
  • LocationTexas
  • Country: Country Flag

Posted 11 February 2014 - 07:03 PM

Not trying to be disrepectful,  I just don't believe your answer is correct.   Perhaps you can get another admin for a second opinion.   



#11 Simon_P

Simon_P

    Messer

  • Administrators



  • 8388607 posts
  • LocationDevon
  • Framework Version:2.1.1
  • Country: Country Flag

Posted 11 February 2014 - 07:05 PM

I have uploaded a screencast of me pasting your html snippet into the WP Post editor with 2014 theme activated.

 

I don't know what else to suggest. This is a known WordPress limitation.

 

Please Login or Register to see this Hidden Content


  • batman likes this