• 0
Sign in to follow this  
Followers 0

Feature & Box Images Not Uploading


Question

Posted · Report post

Hello,

Recently, I can not upload any new feature or box images to my site. The images do not save. Images upload fine to pages and posts. 

 

I have Wordpress 3.8.1
I have Platform Pro, but never updated to 1.6.0 (reluctant to upgrade due to the many customizations that were made). 

URL: www.ctlighting.com

 

I called our hosting company and they said the issue lies with the theme.

 

Any idea why this is happening? Is their any easy fix? 

 

Everything else works fine on my site. 

 

 

1 person likes this

Share this post


Link to post
Share on other sites

4 answers to this question

  • 0

Posted · Report post

I also want to add that I just tried to update to 1.6.0 Platform Pro, and the file failed and crashed my site.  My web host restored my site. They said to mention I am using PHP5.4. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Posted · Report post

Hi there, how did you upgrade to Platform 1.6? Via the link on github - https://github.com/pagelines/platformpro

 

Platform Pro was pre php 5.4, did the issues with the images not loading on the previous version only start after the host upgraded the Php?

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Posted · Report post

I tried to update via the Wordpress dashboard. I will try the link your provided. 

 

Thank you.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Posted · Report post

You're welcome, let us know how you get on.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0