Jump to content


Photo
Testimonials Lud

Testimonials LUD error message



Best Answer bestrag , 15 February 2014 - 06:04 PM

New version is released. Please update and keep me informed.

It should solve problems.

Go to the full post


  • Please log in to reply
8 replies to this topic

#1 mshawn78

mshawn78

    Newbie

  • Members

  • 6 posts
  • Framework Version:1.1.5
  • Country: Country Flag

Posted 31 January 2014 - 05:31 AM

I have a similar problem as "Discoveryhouses" that he posted on January 27th.

I have almost the exact same setup too.

Here is my error message:

 

" Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/keithmil/public_html/wp-content/themes/dms/includes/less.plugin.php on line 437 "

 

also menus get re-positioned 

 

 

[attachment=1939:error-message.jpg]



#2 bestrag

bestrag

    Super Member

  • Members

  • 245 posts
  • Country: Country Flag

Posted 31 January 2014 - 07:51 PM

I am working on it.

 

Will be back soon with solutions



#3 bestrag

bestrag

    Super Member

  • Members

  • 245 posts
  • Country: Country Flag

Posted 05 February 2014 - 09:24 PM

New release is out. It should fix all problems you stated. We will keep an eye on it since new dms is also out. 

All best



#4 mshawn78

mshawn78

    Newbie

  • Members

  • 6 posts
  • Framework Version:1.1.5
  • Country: Country Flag

Posted 05 February 2014 - 10:50 PM

Hi,

Still is not working. Same problems as before. When I a "deactivate" everything returns to normal...........



#5 mshawn78

mshawn78

    Newbie

  • Members

  • 6 posts
  • Framework Version:1.1.5
  • Country: Country Flag

Posted 05 February 2014 - 10:53 PM

If you would like, I can PM login info for this site..........



#6 mshawn78

mshawn78

    Newbie

  • Members

  • 6 posts
  • Framework Version:1.1.5
  • Country: Country Flag

Posted 11 February 2014 - 02:16 AM

Still does not work..................



#7 bestrag

bestrag

    Super Member

  • Members

  • 245 posts
  • Country: Country Flag

Posted 11 February 2014 - 08:55 AM

This is really odd, since it works on all other instances and we can not reproduce any error.

I assume you did flush less and all.

 

Also, if you like you can PM me with your credentials I will gladly take a look at it.



#8 bestrag

bestrag

    Super Member

  • Members

  • 245 posts
  • Country: Country Flag

Posted 15 February 2014 - 06:04 PM   Best Answer

New version is released. Please update and keep me informed.

It should solve problems.



#9 mshawn78

mshawn78

    Newbie

  • Members

  • 6 posts
  • Framework Version:1.1.5
  • Country: Country Flag

Posted 15 February 2014 - 07:04 PM

bestrag,

 

Thank you for the fix!

Keep up the good work!

 

Regards,







Also tagged with one or more of these keywords: Testimonials Lud