• 0
Sign in to follow this  
Followers 0

Revslider height


Question

Posted · Report post

Hi,

I'm trying to set the Revslider height as it was explained in this topic but it doesn't work out.

I want to set the height to 390px.

Check the website

 

Please help.

Thanks in advance.

 

Javier L.

Share this post


Link to post
Share on other sites

14 answers to this question

  • 0

Posted · Report post

If there's incorrect or broken code in your css panel higher up in the list, any new code added after this will not take affect as it won't be read properly. Go back through your previous css that's been added and check the code has the correct syntax and closing brackets etc. If need be, copy the code to a blank document/email and save so you have a copy. Then add something obvious into the empty css panel to take affect and check its working. Then add your code back and go through.

1 person likes this

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Posted · Report post

Try this: .slotholder {height: 390px !important}

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Posted · Report post

Try this: .slotholder {height: 390px !important}

 

Tried that but still doesn't change.

Another idea?

thanks

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Posted · Report post

And this?

.slotholder * {height: 390px !important}

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Posted · Report post

 

And this?

.slotholder * {height: 390px !important}

 

That doesn't work out either.

:o

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Posted · Report post

Hi there,

 

Try the following this is what's showing in the css class where the max-height restriction is displaying on your site

 

.revslider-full .revslider-initialised .tp-simpleresponsive {

 height: 390px !important;

}

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Posted · Report post

Nothing yet. I really don't understand what is going on. I'm trying to change other stuff and i have the same problem, nothing changes.

 

For example:

 

I've set simplenav to display vertically with specific margins, as a secondary menu, using different menus for different pages.

But these margins are being displayed correctly only in one of those menus. In this other one doesn´t.

 

Please help!!!!  :(

 
 
 

 

Hi there,

 

Try the following this is what's showing in the css class where the max-height restriction is displaying on your site

 

.revslider-full .revslider-initialised .tp-simpleresponsive {

 height: 390px !important;

}

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Posted · Report post

Hi achif

I change the Revslider height in this site

http://natfoto.com.ar

 

The code is

 

/* TAMAÑO REVSLIDER */
 
.revslider-full.revslider-initialised.tp-simpleresponsive {
    max-height: 800px !important;
    height: 800px !important;}
 
.revslider-full.revslider-initialised.tp-simpleresponsive, .revslider-full.revslider-initialised.tp-simpleresponsive.hovered {
    max-height: 800px !important;
    height: 800px !important;}
 
.revslider-container {
     max-height: 800px !important;
    overflow: hidden;}
 
Perhaps resolve the first problem
Saludos
;)
1 person likes this

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Posted · Report post

 

Hi achif

I change the Revslider height in this site

http://natfoto.com.ar

 

The code is

 

/* TAMAÑO REVSLIDER */
 
.revslider-full.revslider-initialised.tp-simpleresponsive {
    max-height: 800px !important;
    height: 800px !important;}
 
.revslider-full.revslider-initialised.tp-simpleresponsive, .revslider-full.revslider-initialised.tp-simpleresponsive.hovered {
    max-height: 800px !important;
    height: 800px !important;}
 
.revslider-container {
     max-height: 800px !important;
    overflow: hidden;}
 
Perhaps resolve the first problem
Saludos
;)

 

 

 

Gracias Batman, voy a probar y te cuento. Saludos!

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Posted · Report post

Nada (nothing).

 

It seems that something wrong is going with my custom CSS editor. As i said, i've tried to change other stuff... without success. :_(

 

Gracias Batman, voy a probar y te cuento. Saludos!

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Posted · Report post

I tested my custom css editor and it isn't working at all.

Is there something i can do with this?

Please help, thanks

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Posted · Report post

If there's incorrect or broken code in your css panel higher up in the list, any new code added after this will not take affect as it won't be read properly. Go back through your previous css that's been added and check the code has the correct syntax and closing brackets etc. If need be, copy the code to a blank document/email and save so you have a copy. Then add something obvious into the empty css panel to take affect and check its working. Then add your code back and go through.

 

Thanks! It was just missing closing brackets  :cold:
 
May i suggest to include warning messages for this kind of issues.
 
thanks all of you guys

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Posted · Report post

I'll pass it on, glad you managed to resolve, thank you for updating the thread.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0