Jump to content


Photo

Boxes won't display


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 adaml44

adaml44

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 29 posts
  • Country: Country Flag

Posted 22 January 2014 - 07:41 PM

I'm trying to create a mock up of a new home page design I'm considering for my site using boxes instead of a feature slider. However, for some reason the boxes won't display. 

 

The current homepage is here: http://adamlillylaw.com

And the test page is here: http://adamlillylaw.com/home-mock-up

 

I'm using the box page template, which is currently set to display boxes and the universal sidebar (set up as my footer). I've tried setting up another page template (carousels) to use, but can't get that to work either. I've tried creating a duplicate box set to see if there was an issue with that. I've checked my CSS to make sure there's nothing in there blocking it. I'm getting nowhere. 

 

Any help would be appreciated. 



#2 James B

James B

    Advocate

  • Moderators
  • 5126 posts
  • LocationSurrey - UK
  • Country: Country Flag

Posted 23 January 2014 - 07:11 AM

Hi Adam

 

As Platform is a legacy theme and no longer updated you might start to notice strange things like this happening as wordpress updates. Have you updated recently?

 

First, I'd say make sure you're using the latest and last version of platform to ensure its as up to date as possible, the last version was 1.6 and can be downloaded from https://github.com/p...nes/platformpro

 

Deactivate any third party plugins to see if they're conflicting with the setup, then with them deactivated try and add the boxes into the layout again.

 

Try placing the boxes into another area of the page to see if they display.