Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • 0

Platform Not Pulling Cufon

Question

Posted · Report post

I installed a font and clicked on cufon, but haven't seen any changes at all. I am using Typekit for the body font, but even with that turned off, cufon isn't picking up the headers.

Share this post


Link to post
Share on other sites

13 answers to this question

Posted · Report post

Bryan, Appreciate the suggestion, but I tried it and it didn't work. I guess Sacker's Gothic can only be used as an image. Thanks.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

You did regenerate the cufon file for Sackers Gothic correct? You also would have to place it in the correct folder for it to work

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

I did regenerate through cufon and I placed it platformpro.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

It's a stretch, but maybe you need to clear your browser cache? Thanks, Bryan

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

is the cufon script being loaded? (view source in the header)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Yes, it appears that it is. I turned off Typekit and loaded Sackers Gothic in Cufon, but header is coming up with Palatino.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Hey Peter, Cufon is indeed working.. I verified with Firebug... your h2 tags are being replaced

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

arpowers, how are they being replaced? From firebug, I see a font-highlight for Palatino, but I assume that is there from the original css. I'b put h1, h2, h3, h4, in Cufon and I haven't seen any of them come up Sackers. I've also put in the menu and that hasn't changed. I turned off Typekit by the way. I'd rather have Cufon on the headers and menu than use Typekit if that's what it comes down to.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

I also have Platform on another site, appeals.me. I haven't done anything to the Base theme there and Cufon isn't showing up there either.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Your Post titles for instance are using Cufon.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Adam, Thanks for taking a look, but they still come up Palatino on my Mac. I also tried doing Cufon with the footer widget titles, but they are Palatino also. I looked on both Firefox and Safari.

Share this post


Link to post
Share on other sites