Jump to content


Photo
- - - - -

Changing Permalinks


This topic has been archived. This means that you cannot reply to this topic.
9 replies to this topic

#1 leftcoastmichael

leftcoastmichael

    Advanced Member

  • Members

  • 95 posts

Posted 27 December 2009 - 06:02 PM

I tried changing the page names to user-friendly permalinks, however the inter-page links are all broken. How to do an automatic update across the site?

#2 andersl

andersl

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 20 posts

Posted 27 December 2009 - 10:22 PM

Hi Michael, Have you made your changes at settings/Permalinks? //Anders

#3 arpowers

arpowers

    Founder

  • Administrators
  • 3270 posts

Posted 29 December 2009 - 06:02 PM

ya... could you clarify a little more on your question?

#4 pidgintalk

pidgintalk

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 5 posts

Posted 07 February 2010 - 06:10 AM

Hi I'm also having the same problem. I changed the permalinks to /%postnames%/ but now the post and comments link will not work. Why is that? thanks

#5 pidgintalk

pidgintalk

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 5 posts

Posted 07 February 2010 - 06:44 AM

Also, how do I just have the links to pages in my footer but I don't want them to show up in the nav bar?

#6 arpowers

arpowers

    Founder

  • Administrators
  • 3270 posts

Posted 10 February 2010 - 06:41 AM

Could you guys provide a live link? @pidgintalk For this you will need to edit the footer.php file. There are a couple posts on this (with code) I'll try and dig them up..

#7 pidgintalk

pidgintalk

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 5 posts

Posted 27 February 2010 - 01:22 PM

Did you have a chance to dig the posts up with code for the footer?

#8 pidgintalk

pidgintalk

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 5 posts

Posted 27 February 2010 - 01:25 PM

Also has that permalinks issue been resolved yet?

#9 jnoh

jnoh

    Advocate

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 502 posts

Posted 02 March 2010 - 03:07 AM

footer -->

Please Login or Register to see this Hidden Content

What does a link to your post look like?

#10 gatorman

gatorman

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 4 posts

Posted 06 March 2010 - 08:36 PM

you probably need to fix your .htaccess file.