Jump to content


Photo
- - - - -

Boxes among text

boxes content

  • Please log in to reply
6 replies to this topic

#1 gansoma

gansoma

    Newbie

  • Members
  • 7 posts
  • Country: Country Flag

Posted 14 January 2014 - 11:18 AM

Hello !,

 

I would like to know if there is any option to set the boxes section among content, I mean:

 

Text

Boxes

Text

 

:)

 

Thanks!



#2 James B

James B

    Advocate

  • Moderators
  • 4979 posts
  • LocationSurrey - UK
  • Country: Country Flag

Posted 14 January 2014 - 10:42 PM

Hi there,

 

Unfortunately you wouldn't be able to put a box set in between main page content which is being provided solely by the postloop. What you could do to get that effect is instead of adding the page content via the actual page/postloop section. Leave that blank and add the text inside a contentbox, followed by the boxes, then another contenttbox with the remainder of the text.

 

The contentbox is a free plugin which adds an additional container in the drag and drop you can enter text/data into. You can download from -

Please Login or Register to see this Hidden Content

if you haven't got it already. This zip file contains all the free Pl Framework zips.



#3 gansoma

gansoma

    Newbie

  • Members
  • 7 posts
  • Country: Country Flag

Posted 14 January 2014 - 11:26 PM

Thank you for the great idea. I would never thought something like this. I will try it, I hope it works. Thanks for the .ZIP I hadn't realised about the latest contents for framework.



#4 gansoma

gansoma

    Newbie

  • Members
  • 7 posts
  • Country: Country Flag

Posted 14 January 2014 - 11:52 PM

Hi there,

 

Unfortunately you wouldn't be able to put a box set in between main page content which is being provided solely by the postloop. What you could do to get that effect is instead of adding the page content via the actual page/postloop section. Leave that blank and add the text inside a contentbox, followed by the boxes, then another contenttbox with the remainder of the text.

 

The contentbox is a free plugin which adds an additional container in the drag and drop you can enter text/data into. You can download from -

Please Login or Register to see this Hidden Content

if you haven't got it already. This zip file contains all the free Pl Framework zips.

 

 

Do you know if I can write in HTML inside de contentbox ?? Thanks



#5 James B

James B

    Advocate

  • Moderators
  • 4979 posts
  • LocationSurrey - UK
  • Country: Country Flag

Posted 15 January 2014 - 01:00 AM

Hi there, yes html can go inside a contentbox :-)



#6 rlogan

rlogan

    Advanced Member

  • Members

  • 91 posts
  • LocationChicago, IL.
  • Framework Version:DMS 2.0 and Framework Developer 2.4.4
  • Country: Country Flag

Posted 22 January 2014 - 03:31 PM

Hi.  I don't see a ContentBox plugin...only a ContentBox section.  ???

 

Thank you.



#7 James B

James B

    Advocate

  • Moderators
  • 4979 posts
  • LocationSurrey - UK
  • Country: Country Flag

Posted 23 January 2014 - 05:49 AM

Hi there, sorry my bad, you're correct, in the Framework contentbox is a section. It's only DMS which installs everything as a plugin.







Also tagged with one or more of these keywords: boxes, content