• 0
Sign in to follow this  
Followers 0

Flatten border of image bleeds with parallax in Flatten

Question

Posted · Report post

Hi there,

 

When activate parallax in the section area the background image bleeds in the upper and bottom area (See pic below) . Is there a parameter in the size of the picture? or a code I am missing?

 

Just in case the menu in black is located in a different section area.

 

Is somewhere information how to use parallax and parameters for pictures?

 

This can be a good tutorial for Pagelines Academy.

 

Please advice, 

 

Thanks,

 

Luis

 

 

 

 

 

 

borde-foto.JPG

Share this post


Link to post
Share on other sites

8 answers to this question

  • 0

Posted · Report post

Hi! Why do you say 1020px 1080px and then show samples that are 2000X601px and 1920x801px respectively?
 
I try different heights but the image height gets cropped in a way I cant foresee. Please give accurat instructions.
Best Björn

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Posted · Report post

I have similar problem

I use recommended 2000 x 600 px images and half of window is withou image (it s scroll outside area) box is white and not readable

What is bad?

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Posted · Report post

tmiester

 

I set up a site using Flatten and I installed Parallax banners on a few pages, top and bottom. They displayed nicely, UNTIL...the other day they suddenly pulled up short, not stretching all the way across the page as before. It depends on the browser, but it is the worst on Chrome. I uploaded an image at 2200px across and that fixed it. But here's the deal, I set up a dummy site to try to work out some issues and I uploaded the Flatten demo content, and guess what, your demo content doesn't display correctly either. Here, check it out. http://e-watchman.com/2014/?page_id=12

 

Any clue what is going on? 

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Posted · Report post

Hi ewatchman,

 

Somebody answer this in other post in this forum. Anyway, I went to your link and it looks ok to me.

 

but, if you have still problems, try this:

 

1. on the section area, in "stylin classes", put this:    correct-background-parallax

 

2. then, in the custom code, put this:

 

/* correct-paralax */
.correct-background-parallax .pl-area-wrap {
  background-attachment: fixed;
}
 
 
This solve my problem.
 
I hope this help
 
Luis

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Posted · Report post

Thanks Luis. I tried your suggestion. Didn't work. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Posted · Report post

Sorry It didn't work.

 

However, your demo looks good to me in my browsers. I wonder if this is just in your computer. Did you clean cache?

 

Just an idea.

 

Luis

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Posted · Report post

Looks good on mine also... Chrome and Firefox.. I'm using a Mac.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0