Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • 0

Add logo to pagelines pro

Question

Posted · Report post

hello ..... I am having a heck of a time getting my logo to upload .... are there instructions for pageline pro ? thanks

Share this post


Link to post
Share on other sites

14 answers to this question

Posted · Report post

guys .... I am unable to update any logos/pictures/icon's etc ..... it was one of the reasons for the theme purchase ! anyways deactivated all plugins ...no luck Please help

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Have you tried a manual install?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Try deactivating all the plugins before uploading any image. It seems you have a conflict with one of your plugins.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

You would upload the image via the Media tab and copy the URL. Then, go to: Theme Options > Header And Nav and paste in the URL in the logo/header field and save. Thanks, Bryan

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

I can't find the logo header field in the header+nav section Do you mean global options ? Thanks for the quick response

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Better let me know what theme you're using and I'll check... Thanks, Bryan

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

platform pro 1.1.1 ......sorry

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Yes, Global Options > Upload custom logo Just paste your logo URL there and save, don't try the upload feature. Thanks, Bryan

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

I have been trying everything .......nothing from my media will load as a logo ....... any other way to insert the logo in ? thanks

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Chris if you still have problems send us some login info at hello[at]pagelines.com we may need to see this one.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

any ideas ? also the .ico logo has the same issue ....

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Hey Chris, It seems as if there is a conflice/issue with the AJAX uploading. Do you have plugins installed? Try deactivating them and then trying again.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

no luck ...... how about a manual install ?

Share this post


Link to post
Share on other sites