Jump to content


Photo
Better iBoxes

Betteribox 1.6.1/ wordpress 3.8



Best Answer ahansson89 , 12 December 2013 - 09:10 PM

Nope, thats not me.. You have 5 js errors on your site. Fix it and I bet it will work.

Go to the full post


  • Please log in to reply
6 replies to this topic

#1 pehja

pehja

    Advocate

  • Members


  • 568 posts
  • LocationSweden
  • Framework Version:Pagelines v2.4.3 and DMS
  • Country: Country Flag

Posted 12 December 2013 - 08:58 PM

There seam to be something wrong with your boxes and WP 3.8. Has this been tested? The boxes are small and will nor appear as they should. 

You can have a look here if you like http://pehjaproduktion.se

 

Thanks!



#2 ahansson89

ahansson89

    Advocate

  • Members

  • 522 posts
  • Framework Version:DMS
  • Country: Country Flag

Posted 12 December 2013 - 09:10 PM   Best Answer

Nope, thats not me.. You have 5 js errors on your site. Fix it and I bet it will work.



#3 pehja

pehja

    Advocate

  • Members


  • 568 posts
  • LocationSweden
  • Framework Version:Pagelines v2.4.3 and DMS
  • Country: Country Flag

Posted 12 December 2013 - 09:24 PM

Hm, strange I wonder where that comes from. Have uninstalled everything and it still doesn't work. I don't have any other js

so it has to be js in DMS then.



#4 tsalstrand

tsalstrand

    Advocate

  • Members

  • 255 posts
  • Framework Version:latest
  • Country: Country Flag

Posted 12 December 2013 - 09:35 PM

I've noticed that WP 3.8 breaks several things in DMS.  I think the DMS core needs to be updated possibly 



#5 pehja

pehja

    Advocate

  • Members


  • 568 posts
  • LocationSweden
  • Framework Version:Pagelines v2.4.3 and DMS
  • Country: Country Flag

Posted 12 December 2013 - 09:40 PM

Yea you are probably right.



#6 pehja

pehja

    Advocate

  • Members


  • 568 posts
  • LocationSweden
  • Framework Version:Pagelines v2.4.3 and DMS
  • Country: Country Flag

Posted 13 December 2013 - 10:34 PM

Just so you know. And you may do what you like with this information. But I started a new site with Better iBox 1.4 and it worked fine. Went back to the site where it does not work. Removed iBox 1.5 (or is it 1.6?) Not really sure, it's a bit confusing there.... Anyways it works fine on that site to with 1.4

 

Then I went in and upgraded to 1.5 or 1.6 what ever, and it breaks again. Removed once agin and installed 1.4 and it works. 



#7 ahansson89

ahansson89

    Advocate

  • Members

  • 522 posts
  • Framework Version:DMS
  • Country: Country Flag

Posted 14 December 2013 - 02:49 PM

Ahh okay. I had to change the keys in the animations option dropdown. If you choose an animation in the iboxes, it will solve the problem.







Also tagged with one or more of these keywords: Better iBoxes