• 0
Sign in to follow this  
Followers 0

Depth Charge Depth Charge Stops Working

Question

Posted · Report post

I'm having difficulty with the plugin Depth Charge. It works great then it suddenly stops working. I'm using a Mac and my client is on Windows and we both notice it. Is this an install issue or a configuration issue? I'm attaching a screenshot of the configuration. I need to make this work 100% of the time. Please help. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

4 answers to this question

  • 0

Posted · Report post

What do you mean when you say it stops working? Is there any rhyme or reason to it? Can you reproduce it? Do you have a live site I can do some testing on?

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Posted · Report post

No, It freezes.  I've attached a screenshot. website was being viewed in the latest Firefox for Mac.  

 

You can check it out now.  Here is a link to the website: http://mjp.stephenjgaines.com/mrroboto

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Posted · Report post

Hi there, following on from your email to the helpdesk we will chase up with the developer etcio for you.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Posted · Report post

No, It freezes.  I've attached a screenshot. website was being viewed in the latest Firefox for Mac.  

 

You can check it out now.  Here is a link to the website: http://mjp.stephenjgaines.com/mrroboto

 

I believe I handled this through a submitted ticket, correct?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0