• 0
Sign in to follow this  
Followers 0

Sharebar: Facebook not working


Question

Posted · Report post

The Facebook-button on my Sharebar isn't showing. In the Settings, I have enabled Facebook and also filled out both a Facebook Page Name as well as a Facebook App ID. (see the image below).

 

It seems there might be a general problem - the like button also isn't showing up in the Pagelines Documentation for shortcodes

 

- I also have another problem. See how the width for the ShareBar area is 12/12? Why is the LinkedIn-button shown below the rest? It looks messy.

 

30ti8lw.jpg

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

8 answers to this question

  • 0

Posted · Report post

Hi,

 

Can you disable all active plugins (except for DMS Pro Tools) and also, enable DMS Debug mode (DMS Toolbar > Settings > Advanced) as well as providing a link to the site in question.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Posted · Report post

Hi Danny - thanks for the quick reply.

 

I can't disable all plugins since the site is live and needs to have them. The site is located at the URL that's listed privately on this profile. Press "blog" in the top right hand corner to access the Pagelines site.

I have enabled the debug mode :)

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Posted · Report post

Unfortunately, we can not provide support to users who do not disable all active plugins except for DMS Pro Tools, as a plugin could be the cause of the issue.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Posted · Report post

Okay, Danny, I've deactivated all but DMS Professional Tools. Take a look now :)

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Posted · Report post

Hi there, is debug still checked on your site? I can't get into the debug url.

 

However, when I click on the facebook like in the sharebar it does seem to be working - http://screencast.com/t/BogukQeq make sure you're logged into facebook when testing this.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Posted · Report post

Yes, debug is still active.

 

Weird, it may be one of the plugins then, 'cause I can see the like button there now as well.

 

Though, I still can't see it on your documentation page as I wrote above. Do you think it might be a bug?

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Posted · Report post

Which browser are you using? I'm wondering if it could be browser related as I can still see the facebook like on the docs http://screencast.com/t/cA3PgXcm7vj

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Posted · Report post

Do you have web filtering at your location that's active?  I am a school teacher and when I'm at work, my school district blocks Facebook on certain WiFi networks we have setup for staff and students.  If my computer is connected to one of the content restricted WiFi networks, I have to use my security override to get to Facebook.  Once I can view Facebook, the little Facebook share icons will become visible.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0