• 0
Sign in to follow this  
Followers 0

Better iBoxes Better iBoxes - animation not working


Question

Posted · Report post

Hi there,

 

I'd noticed this before the latest release of Better iBoxes but forgot to mention that animation doesn't appear to be working.

 

I've tried in IE 10, Safari, Firefox, Chrome and Opera - all the same no animation.

 

Within the settings I have all boxes set to animate from below - none of the 'remove animate' checkboxes are checked - not at the all boxes level or at the individual boxes level.

 

I have had normal iBoxes and Better iBoxes side by side as I was moving over to using Better iBoxes - the normal iBoxes animated fine.

 

I'm using WP 3.6 and DMS 1.1.4.

 

I can privately give you the url if needed.

 

Thanks in advance.

Share this post


Link to post
Share on other sites

5 answers to this question

  • 0

Posted · Report post

Fixed animations in

 

1.6.1 Just pushed.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Posted · Report post

Ok great, new version not appearing for update yet though - is there a delay in it appearing within WP?

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Posted · Report post

It's now appeared for update and the animation is now working - many thanks :)

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Posted · Report post

Updates can take up to 24 hours to show up due to WP caching the requests.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Posted · Report post

Ah right, didn't realise, thanks for letting me know.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  
Followers 0