Jump to content


Photo

Please help: Carousel items not rotating!


This topic has been archived. This means that you cannot reply to this topic.
3 replies to this topic

#1 cornelis

cornelis

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 8 posts

Posted 28 October 2010 - 12:38 AM

Hi there,

Please help.

I just installed the Carousel. At first, the Carousel buttons didn't show up.

When I deactivated CSS styling alltogether for the CformsII plugin the Carousel buttons did show up. (Is this how it should work?)

However, there is no way I can get the items to rotate at all. I'm only trying the 'Post featured images'.

I tried different options in the Carousel Settings, as well as on the Caroussel page settings itself, but no effect.

Thanks in advance.
Cornelis

#2 bryan-hadaway

bryan-hadaway

    Advocate

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 3697 posts

Posted 28 October 2010 - 01:54 AM

Let's get a link to the page so we can have a look. Thanks, Bryan

#3 cornelis

cornelis

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 8 posts

Posted 28 October 2010 - 07:55 AM

Hi Bryan, I have it running at my localhost. Linking would be difficult. Is that a problem? Everything works, expect the carousel item rotation. I downloaded the demo theme and I try to rebuild it to learn all the options. Do you have a clue what it could be? Cornelis

#4 arpowers

arpowers

    Founder

  • Administrators
  • 3271 posts

Posted 28 October 2010 - 08:14 AM

Could be a plugin conflict or markup issue... its easiest to debug using the Firebug plugin for Firefox... To use it (for this), look for a little red 'error' on the bottom right... click it and you'll get info.. But first, deactivate those plugins!