• 0

DMS not loading custom CSS changes


Question

14 answers to this question

  • 0

Posted · Report post

Hi,

 

You will first need to disable all active plugins except for DMS Pro Tools and see if this resolves your issue.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Posted · Report post

I did all that and checked but its the same and i still have the same problem which i have mentioned in this topic http://forum.pagelines.com/topic/31229-need-help-in-fixing-the-template/

 

You can check these two links http://serverental.com/storage/ibm-storwize-v7000-storage/  &  http://serverental.com/storage/ibm-storwize-v8000-storage/

 

I have disabled all the plugins http://serverental.com/?pldebug=1

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Posted · Report post

Where are you adding the custom CSS and what is your custom CSS ?

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Posted · Report post

in the Custom LESS/CSS section

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Posted · Report post

Can you email me your admin username and password please, so I can take a look.

 

danny at pagelines dot com

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Posted · Report post

I have sent you the email

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Posted · Report post

OK, thats odd, especially if you live preview your CSS is works without any issue. Therefore, in my opinion this points to your server config. Can you provide us with a copy of our PHP Info please, you can find out how to do this here - http://codex.wordpress.org/Finding_Server_Info

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Posted · Report post

I have email you the php link

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Posted · Report post

I logged in and fixed this.

 

Your copy+pasted css was not valid.

1 person likes this

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Posted · Report post

hi any update please things are crucial here

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Posted · Report post

I logged in and fixed this.

 

Your copy+pasted css was not valid.

1 person likes this

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Posted · Report post

HellO Dinesh 

 

Can you update the other topic with this information and we willt ake a look for you 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now