Jump to content


Photo

Drop Down Menus don't work properly in Internet Explorer


Best Answer James B , 15 November 2013 - 06:57 AM

I've had a look in browser stack (mac user here) and it seems like this only happens on the first page. That would lead me to thinking that they are working, just going behind the flash video you've got displaying.

 

Try adjusting the z-index using css of either the video or the sub menu to change which displays on top.

Go to the full post


  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 irmscher

irmscher

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 22 posts
  • Country: Country Flag

Posted 15 November 2013 - 12:39 AM

Hey guys

 

In Firefox and Chrome everything works just fine:

 

http://websidekicks.com/

 

But in Internet Explorer only 1st tabe of the drop-down menu pops down...

 

Any ideas?


  • assomibatrifs likes this

#2 James B

James B

    Advocate

  • Members

  • 5126 posts
  • LocationSurrey - UK
  • Country: Country Flag

Posted 15 November 2013 - 06:57 AM   Best Answer

I've had a look in browser stack (mac user here) and it seems like this only happens on the first page. That would lead me to thinking that they are working, just going behind the flash video you've got displaying.

 

Try adjusting the z-index using css of either the video or the sub menu to change which displays on top.


  • irmscher likes this

#3 irmscher

irmscher

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 22 posts
  • Country: Country Flag

Posted 05 December 2013 - 06:40 PM

Yes, that's right, thanks a lot for help!



#4 James B

James B

    Advocate

  • Members

  • 5126 posts
  • LocationSurrey - UK
  • Country: Country Flag

Posted 06 December 2013 - 07:24 AM

You're welcome