• 0
Sign in to follow this  
Followers 0

Flushing CSS/LESS Cache Killed the DMS


Question

22 answers to this question

  • 0

Posted · Report post

This is how we see your site http://d.pr/i/iM4f

 

Should it not look like this? 

 

Did you click the Flush Less/CSS button or the Cache in a caching plugin? 

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Posted · Report post

Your link isn't working.

 

I used the Clear all "CSS/LESS cached Data" in the Global options

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Posted · Report post

ok the link has been amended http://d.pr/i/iM4f 

 

Can you go to Settings > Advanced and then enable the debug for us please? 

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Posted · Report post

Ok.  The DMS is just raw html right not but I've checked the "Enable debug" checkbox.  Does that work? 

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Posted · Report post

The debug doesn't work for some reason. 

 

Can you create an admin logon for your site for us and send the credentials to hello @ pagelines.com along with a link to this topic and we shall investiagte further 

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Posted · Report post

Ok.  I've created the user and sent the email.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Posted · Report post

Great - i will check now for you 

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Posted · Report post

Can you update to the latest release of DMS please? 

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Posted · Report post

Done. Now updated.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Posted · Report post

Ok - you also have PageLines Customise plugin active - this does not work with DMS. Can you remove this and use a child theme to add your styling to instead of the Customise plugin. You can see information regarding child themes here http://docs.pagelines.com/customize/base-child-theme 

 

Also update all your plugins as you have 3 outdated plugins. 

 

When you have done this, try again - if the site does not work still when you are logged in (site is working as it should when not logged in) Disable all your plugins and try it again. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Posted · Report post

I'm currently using a child theme to theme our site. 

 

I've removed the Customize plugin and run the updates for the other plugins. 

 

Still not getting any CSS in the DMS.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Posted · Report post

Can you PM me a login...

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Posted · Report post

simon - i will send it over for you 

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Posted · Report post

Looks like your site works ok until you activate the child them, i was able to replicate your issue then.

With just dms flush cache worked ok.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Posted · Report post

Any idea what the child theme is doing that's causing the issue? Or is that just up to me to figure out?

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Posted · Report post

Afraid i didnt look into the child theme.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Posted · Report post

It seemed to be working fine when with the DMS, I switched it my child theme and it busted again.  I switched it back to the DMS theme and now that is busted.  Can you give me any more information on what might be causing this?

 

Did you do follow those same step to fix it?

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Posted · Report post

I dont know whats causing it, all i did was disable the child theme, then go to wp-admin -> pagelines and click 'save' this purges all the stored css.

With your child theme only about 10% of css is being generated.. maybe you are filtering variables, less file locations..whatever

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Posted · Report post

Ok.  That helped.  I've got the DMS functioning again.

 

Although I'm now having a separate issue where the less and section overrides that I have in my child theme are not overriding.  The files are there but they don't seem to being working. I'm following the documentation found here - http://docs.pagelines.com/advanced/override-sections

 

The files that I'm overriding are:

 

Less

  • buttons.less
  • colors.less
  • pl-structure.less
  • variables.less

 

Sections

  • altered-nav
  • navbar
  • pl_area
  • textbox

 

Thank you for your help by the way.  I really appreciate it. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Posted · Report post

This particular issue is resolved.  Thanks!

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Posted · Report post

thanks for letting us know 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0