• 0
Sign in to follow this  
Followers 0

Audio Player Audio Player Broken?

Question

Posted · Report post

the Audio Tracks dashboard appears broken (it has a broken graphic) and the audio tracks, whether new or old, are completely empty. I have also updated to the latest plugin. However, this is also weird: I upgrade to 100.4 and it says the installation is successful, but it continually defaults coming back to saying that you need to upgrade. I have tried deleting all of the files and reinstalling. It doesn't make any difference. I am using the latest DMS as well as Wordpress. I have downloaded the latest version from my account at Pagelines and it doesn't make any difference.  

Share this post


Link to post
Share on other sites

10 answers to this question

  • 0

Posted · Report post

Fixed in 100.5. Just pushed this.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Posted · Report post

Just pushed a fix for this.

You will not be able to edit old audio tracks as PageLines removed a class that handled the meta, however, you should not loose any data. :)

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Posted · Report post

It allows me to go in and edit/see the files again, however, none of the files will actually play. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Posted · Report post

If you want, I can show you that none of the files play anymore. I'm not sure what the problem is. there is no longer a broken icon, but none of the files actually play. this is using local files. I have also done a test with SoundCloud. I have tested it on my multisite on Flywheel and on another site on a different server. I get the same results. 

 

This product doesn't work anymore. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Posted · Report post

Oh yea, I see... I will fix this ASAP.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Posted · Report post

I am having the same issue.  None of the tracks will play.  Even your demo in the store doesn't work.  I am using the latest version of Chrome and DMS  I am also using the latest version of your plugin.  Please fix this.  No one likes to pay good money for broken code.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Posted · Report post

I'm sick of this. It's why Pagelines has suddenly failed. They went from a stable product to an unstable product that was nothing more than a marketing machine. The amount of money I've spent on extensions that don't work is unacceptable. If I was a business, I'd have walked months ago.

Someday DMS will be a good product. But right now they want us to beta test it while paying 30$ a month and as a longtime customer, it makes me ready to leave.

No one should put up with this BS. This guys plug-ins: broken. Nik's plug-ins:mostly broken. There's no refund for these broken products, but they either stop working or never work as advertised. It's such a waste of time.

Can you fix this already? We pAid you. You know it's broken. What are these people thinking?

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Posted · Report post

It worked fine before, then PageLines changed some stuff in their code. Then it is not working. And you are blaming me for it not working?

I will fix this as soon as I can. Prolly sometimes this weekend.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Posted · Report post

Hi, 

 

while the files do now play, they are automatically playing (which I don't want). auto play being constantly on was not a feature of the original player. 

 

if there a way to turn off autoplay? I see no setting for it on the back end. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Posted · Report post

Added autoplay option in 100.6

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  
Followers 0