• 0
Sign in to follow this  
Followers 0

Popover appearing under a section


Question

Posted · Report post

​Hi There!
 
Something has come up, when I set viewport animation as a custom styling class, my popovers appear under the section which appeared most recently. Is this something I can fix?
 
It stops happening when I disable manual viewport animation on all of the sections.
 
Here is a screenshot:

Screenshot-2013-11-08-10.20.53.png

 

Thank you kindly

Nate

Share this post


Link to post
Share on other sites

8 answers to this question

  • 0

Posted · Report post

OK, what you could do is try wrapping your text around a div with those classes and see if that resolves the problem. However, I don't think the popovers will play nice with the animation classes to be honest.

1 person likes this

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Posted · Report post

Hi,

 

Can you provide a link to the site in question please.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Posted · Report post

sure: http://stayinshows.com. I've changed it back now, removed all the custom viewport animations and it's working normally again.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Posted · Report post

Can you screenshot the classes you added to the field please and also provide the code you have used for your post on that page.

 

You can provide this code using our pastie service - http://paste.pagelines.com

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Posted · Report post

Think I'll try using modals instead, thanks Danny!

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Posted · Report post

No problem.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0