Jump to content


Photo

Cufon help


This topic has been archived. This means that you cannot reply to this topic.
5 replies to this topic

#1 seanbaugh

seanbaugh

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 6 posts

Posted 25 October 2010 - 08:04 PM

I've enabled Cufon and placed my js file Cufon produced in my platformbase theme folder. Doesnt seem to want to pull the font though. I've specified the url as .... www.functionfix.com/itherap/wp-content/themes/platformbase/[the very long .js file name] and set h3 to replace. Thoughts?

#2 arpowers

arpowers

    Founder

  • Administrators
  • 3270 posts

Posted 26 October 2010 - 03:43 AM

Video Quick Tip coming on this... :)

#3 nicomar

nicomar

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 32 posts

Posted 05 November 2010 - 04:24 AM

Hi, I have the same problem about Cufon, impossible to replace anything. Please help :) Thanks !

#4 arpowers

arpowers

    Founder

  • Administrators
  • 3270 posts

Posted 05 November 2010 - 02:03 PM

Can you guys post a live link? Maybe some screenshots of what you're doing?

#5 nicomar

nicomar

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 32 posts

Posted 08 November 2010 - 10:51 AM

Hello,

Here's the link : http://copagim.fr/blog/

I just checked "Cufon replacement" again. I checked my jS police.

I probably missed something, nothing is getting replaced.

Thanks.

#6 cmunns

cmunns

    Advocate

  • Members

  • 6537 posts

Posted 08 November 2010 - 08:38 PM

I've added this to the list. Last night I discovered the same thing. My temporary workaround was to replace the contents of the Calluna font file with the one you want to use.