Jump to content


Photo
- - - - -

Password Protected pages not working

password

  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 melward

melward

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 2 posts
  • Locationusa
  • Framework Version:Free 2.4.4
  • Country: Country Flag

Posted 03 November 2013 - 04:53 PM

I have a page that is password protected - when the password is first entered, that page refreshes and a blank screen shows. 

 

I am using free pages theme version 2.4.4, wordpress 3.7.1

 

List of plugins I am using http://prntscr.com/21ofgf

 

website http://prowesstestprep.com/

 

I run in a dual server environment with a load balancer  - to eliminate the possibility of someone entering in the password on server 1 and it refreshing onto server 2, there is a subdomain that the site runs off of and the menu link specifies for that page to stay on server 1 

http://wpadmin.prowe....com/materials/

 



#2 Rob

Rob

    One Smart Egg

  • Members
  • 13575 posts
  • LocationEast Coast, USA
  • Framework Version:The Latest, of course
  • Country: Country Flag

Posted 03 November 2013 - 06:09 PM

Hi,

 

I'd recommend deactivating all but the PageLines plugins and Akismet.

 

Additionally, I am not sure how you're securing the page, but I've had no issue with securing pages or even complete sections and installations. Generally when a screen goes blank, there are a few causes:

1.  Bad code, such as errors in HTML

2.  Javascript errors

3.  Broken CSS.

 

Can you check to see if your code to create the protection is correct? Even a missing punctuation mark can cause this.  BTW, have you considered using a plugin to protect pages? If so, which are you using?



#3 melward

melward

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 2 posts
  • Locationusa
  • Framework Version:Free 2.4.4
  • Country: Country Flag

Posted 03 November 2013 - 09:55 PM

All I am doing is making the page private via wordpress and entering in the password needed to "unlock it" 



#4 Simon_P

Simon_P

    Messer

  • Administrators
  • 8388607 posts
  • LocationDevon
  • Framework Version:2.0
  • Country: Country Flag

Posted 03 November 2013 - 09:59 PM

i *think* WordPress sets a cookie for password posts, maybe the cookie domains are wrong.







Also tagged with one or more of these keywords: password