Question

Posted · Report post

I am having trouble with getting instagrid to activate and I get a returned T-String erorr..  My DMS and Wordpress have been updated as well as all my plugins updated, deactivated, and deleted..

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

6 answers to this question

  • 0

Posted · Report post

What version of PHP are you using?

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Posted · Report post

I believe 5

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Posted · Report post

I have already tried re-downloading and re-installing still no luck

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Posted · Report post

Yes id hope it would be 5, but what point release of 5? 5.2 5.3 etc etc?

 

Im guessing its 5.2, looking at instagrids source its using php namespacing which was introduced in 5.3

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Posted · Report post

I got one site to work after updating but still receiving same error message on others... and all servers are running php 5.3  - I am not running any plugins aside from DMS Pro and Wordpress/DMS are updated to most recent versions.. all cache cleared in DMS Pro tools / Chrome Browser too... what do I do???

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Posted · Report post

Can you provide a link to the site where it's not working?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now