Jump to content


Photo
Academy

Issue w/ Academy (child theme) and Hero Nav

hero nav

  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 webmktco

webmktco

    Super Member

  • Members

  • 187 posts
  • Country: Country Flag

Posted 30 October 2013 - 08:14 PM

Hi James,

I have a problem- I can't get the Hero Nav to work in the Academy theme (or my Academy child theme).

I figured out that the problem only happens when I activate the Academy or Academy child theme. The Hero Nav works when I activate the DMS theme.

Can you let me know what I can do to get this resolved?

 

Here's the URL in question: http://moubry.prodentitedev.com/



#2 James Giroux

James Giroux

    Community Director

  • Moderators

  • 161 posts
  • LocationOttawa, Canada
  • Framework Version:Developer
  • Country: Country Flag

Posted 01 November 2013 - 02:21 AM

Hey Chris,

 

Thanks for following up here.  I'm going to connect with Evan and see if he can think of a reason why these might be causing conflicts with each other.

 

James.



#3 James Giroux

James Giroux

    Community Director

  • Moderators

  • 161 posts
  • LocationOttawa, Canada
  • Framework Version:Developer
  • Country: Country Flag

Posted 01 November 2013 - 02:24 AM

Hey Chris,

 

It looks like others are having the same issue independent of Academy (http://forum.pagelin...ing-dms-to-111/).  Apparently v1.2 has resolved their issues, if you're still encountering the issue.  Connect with Evan and see if he can help you sort it out.  

 

Cheers,

 

James.







Also tagged with one or more of these keywords: Academy, hero nav