• 0

Blank page of death back again


Question

Posted · Report post

I recently had major issues with blank white pages and thought it was solved.  Now a site that was done and working correctly is now giving me the screen again randomly after not working on it or changing anything for over a week.  Now I come back and update dms and wordpress and blank page..  Did the usual with deactivating plugins and whatever but still a blank page.  I thought I was done with this and this client from hell now its rearing its ugly head again and I can use any help in getting it working on chrome again.  Cant even export the files or anything because no pages work for the site on chrome.  Same issue as before but this time chrome shows blank page on all pages logged in or not.

Share this post


Link to post
Share on other sites

9 answers to this question

  • 0

Posted · Report post

yeah I dont have a cdn and its just weird that the site worked and then a week later has a blank page.  its gone now but an issue that I've dealt with before.  if it pops up again I will try to get more info. thanks.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Posted · Report post

changing theme gives me my site back but its not dms.  I switch back and get a white screen again.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Posted · Report post

Hi,

 

Can you provide a link to the site in question and enable WP_Debug please.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Posted · Report post

I did enable db_debug but still the page is blank.  the site is http://www.saltyh20marine.com/ and it only shows blank with firefox.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Posted · Report post

Looks like it is working on my end. Might want to flush your cache!

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Posted · Report post

is it working on chrome though?   I get it working on all browsers except crhome 

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Posted · Report post

Yep, on Chrome.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Posted · Report post

yeah the funny thing is I was emptying cache and everything and then wordpress update was available and I did that and restarted and its there again.  this screen issue has been lingering for a minute though and I use no plugins in chrome but it gives me headaches sometimes.  Thanks for checking it out for me.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Posted · Report post

If this happens again check the Pro tools plugin panel, if you have the CDN option checked and haven't got a CDN or the wrong info is in there it can cause a white out or the loading wheel to just keep spinning when you view the page.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now