Jump to content


Photo

Error message


This topic has been archived. This means that you cannot reply to this topic.
5 replies to this topic

#1 georgeadwizbiz

georgeadwizbiz

    Member

  • Members
  • 26 posts

Posted 25 October 2010 - 03:39 AM

My PlatformPro site seems to be working fine. I'm still in the development/setup phase, but haven't noticed anything unusual in behavior except what appears to be a couple of bugs. But I have noticed the following error message at the bottom of the Pagelines Section Control under "Sidebar Wrap":

 /wp-contentpath/themes/platformpro/core/library/class.template.php on line 534

I had the sidebar wrap set with the Tertiary sidebar, and then decided I didn't need it so I pulled out the Tertiary sidebar and it is currently empty. I suspect that this is the cause.

#2 arpowers

arpowers

    Founder

  • Administrators
  • 3270 posts

Posted 25 October 2010 - 04:13 AM

Can you post this screenshot? We will fix this for you :)

#3 justinroselt

justinroselt

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 4 posts

Posted 05 November 2010 - 09:59 AM

Same thing happened to me. Am yet to try restoring to default settings to see if that fixes it... -Justin.

#4 arpowers

arpowers

    Founder

  • Administrators
  • 3270 posts

Posted 05 November 2010 - 02:45 PM

Hey Justin, Which version of the theme are you on?

#5 justinroselt

justinroselt

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 4 posts

Posted 06 November 2010 - 10:07 PM

Version 1.0.9. Have downloaded 1.1.1 but am yet to do the upgrade. -Justin

#6 arpowers

arpowers

    Founder

  • Administrators
  • 3270 posts

Posted 07 November 2010 - 06:55 PM

Justin, This is fixed in the latest version.. in the changelog it's listed at 'array checking' (only shows up on some systems)