Jump to content


Photo
Hero Nav

After updating DMS to 1.1.1....

DMS 1.1.1 Editor

Best Answer hibbsy78 , 27 October 2013 - 12:58 PM

VERSION 1.2 HAS FIXED THE ISSUE!

 

Thank you Evan for the quick fix!

 

Looks great > https://www.hibbslupustrust.org

Go to the full post


  • Please log in to reply
46 replies to this topic

#21 Evan Mattson

Evan Mattson

    Super Member

  • Members

  • 203 posts
  • LocationAnn Arbor, MI
  • Framework Version:latest stable & beta releases
  • Country: Country Flag

Posted 27 October 2013 - 05:28 PM

Thanks for your assistance @hibbsy78!

 

Yes, any version pre 1.2 (the current latest version) will fail with DMS 1.1.  This version was updated before the 1.1 release, so I was under the assumption that you guys were using the latest.

 

Always update your extensions before updating core! ;)

 

 

Please let me know if anyone is still having trouble after updating to the latest version of Hero Nav.  Thanks!


  • hibbsy78 and clairewright11 like this

#22 hibbsy78

hibbsy78

    Advocate

  • Members

  • 296 posts
  • LocationStaffordshire
  • Framework Version:DMS 2.1
  • Country: Country Flag

Posted 27 October 2013 - 05:34 PM

The update wasn't showing in wp plugins. It was only when Simon advised there was a new version I downloaded it from DMS my account.


#23 Evan Mattson

Evan Mattson

    Super Member

  • Members

  • 203 posts
  • LocationAnn Arbor, MI
  • Framework Version:latest stable & beta releases
  • Country: Country Flag

Posted 27 October 2013 - 11:35 PM

That's strange.  I just checked on the deployment side and it should have notified for an update.  I will try testing it myself, but if it's not showing up it must be an issue with DMS.



#24 Evan Mattson

Evan Mattson

    Super Member

  • Members

  • 203 posts
  • LocationAnn Arbor, MI
  • Framework Version:latest stable & beta releases
  • Country: Country Flag

Posted 28 October 2013 - 04:15 PM

Hero Nav 1.2.1 was just deployed.  The main change was for clearing deprecated function notices in 1.1+.

 

Let me know if you see the update!

 

@hibbsy78



#25 onlyamd4000

onlyamd4000

    Member

  • Validating

  • 22 posts
  • Framework Version:1.0
  • Country: Country Flag

Posted 28 October 2013 - 04:40 PM

I'm rolling with 1.2, still haven't seen the auto push through the dashboard for 1.2.1.  Thanks for all the hard work and timely updates Evan



#26 hibbsy78

hibbsy78

    Advocate

  • Members

  • 296 posts
  • LocationStaffordshire
  • Framework Version:DMS 2.1
  • Country: Country Flag

Posted 28 October 2013 - 07:38 PM

Hi Evan,

 

No 1.2.1 update showing on 2 sites I have running Hero Nav. There was an issue with PageLines 1 or releases ago where it stopped wp updates showing.....

 

 

Thanks,

 

John



#27 gokayak1

gokayak1

    Advanced Member

  • Members

  • 77 posts

Posted 28 October 2013 - 09:12 PM

Hi Evan,

 

I had the same problem today when I updated DMS and WP.  Thanks for the quick fix to the issue.

 

Alan



#28 fmwebdesign

fmwebdesign

    Advanced Member

  • Members

  • 79 posts
  • Country: Country Flag

Posted 29 October 2013 - 08:58 AM

After update 1.3 "DMS Professional" i can´t load the DMS edit modus! - I only see the Loading DMS Editor

If i deactivate the plugin "HeroNav" it works...

 

I also delete and install the plugin new.

 

Please, i need a HELP - its really urgent ;-)....

Thanks



#29 hibbsy78

hibbsy78

    Advocate

  • Members

  • 296 posts
  • LocationStaffordshire
  • Framework Version:DMS 2.1
  • Country: Country Flag

Posted 29 October 2013 - 09:15 AM

After update 1.3 "DMS Professional" i can´t load the DMS edit modus! - I only see the Loading DMS Editor

If i deactivate the plugin "HeroNav" it works...

 

I also delete and install the plugin new.

 

Please, i need a HELP - its really urgent ;-)....

Thanks

 

If you go to your account from the DMS tab in the editor you can download the latest version - 1.2.1 and FTP to update it.



#30 hibbsy78

hibbsy78

    Advocate

  • Members

  • 296 posts
  • LocationStaffordshire
  • Framework Version:DMS 2.1
  • Country: Country Flag

Posted 29 October 2013 - 10:49 AM

Just happened to log on to my site via mobile to see the menu is now broken!

Any ideas?

Running version 1.2.1 with latest wp & pl.

Posted Image

#31 Evan Mattson

Evan Mattson

    Super Member

  • Members

  • 203 posts
  • LocationAnn Arbor, MI
  • Framework Version:latest stable & beta releases
  • Country: Country Flag

Posted 29 October 2013 - 01:43 PM

@hibbsy78,

 

Your mobile break-point is somehow set to 101px.  Check what your options are set to.


  • hibbsy78 likes this

#32 hibbsy78

hibbsy78

    Advocate

  • Members

  • 296 posts
  • LocationStaffordshire
  • Framework Version:DMS 2.1
  • Country: Country Flag

Posted 29 October 2013 - 02:10 PM

Ah thanks Evan!



#33 finon

finon

    Member

  • Members

  • 28 posts
  • Framework Version:Pagelines DMS 0.9.6
  • Country: Country Flag

Posted 29 October 2013 - 05:01 PM

Hi Evan...

 

Experiencing exactly the same problem following latest upgrade... editor loads when HeroNav deactivated.

http://hundesteuer-24.de



#34 finon

finon

    Member

  • Members

  • 28 posts
  • Framework Version:Pagelines DMS 0.9.6
  • Country: Country Flag

Posted 29 October 2013 - 05:38 PM

Hi Evan...

 

after Update and new installation the Plugin i cant see the submenue links.... it´s a css problem....??

i have change the heronav with pagelines original for this night. I Hope i will find tomorrow a solution.

Good night from germany...

 

my English is so bad ;-)



#35 Evan Mattson

Evan Mattson

    Super Member

  • Members

  • 203 posts
  • LocationAnn Arbor, MI
  • Framework Version:latest stable & beta releases
  • Country: Country Flag

Posted 30 October 2013 - 08:16 PM

@finon,

 

I'm here to help, but I need as much information about your situation as possible.

 

What version of DMS?

Latest version of Hero Nav, yes? (currently 1.2.1)

 

You provided a link to your website, but you appear to be using the core navbar. I understand you may have switched as a temporary fix if you were having trouble with Hero Nav before, but this makes it hard for me to troubleshoot your situation.

 

What exactly is happening?  Can you provide me with screenshots or a live url for me to see?



#36 kinglou75

kinglou75

    Advanced Member

  • Members

  • 85 posts
  • Country: Country Flag

Posted 04 November 2013 - 12:18 AM

Evan I am having problbems as well. I cannot get to my DMS dashboard (but before I could). I have all the latest installed (Hero, DMS, Wordpress)

 

I get a bunch of these and then it goes to infinite loading:

 

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/bearvall/public_html/wp-content/plugins/hero-nav/sections/hero-nav/section.php on line 726



#37 kinglou75

kinglou75

    Advanced Member

  • Members

  • 85 posts
  • Country: Country Flag

Posted 04 November 2013 - 12:19 AM

Sorry wanted to tag u as well. @Evan Mattson



#38 fmwebdesign

fmwebdesign

    Advanced Member

  • Members

  • 79 posts
  • Country: Country Flag

Posted 04 November 2013 - 09:59 AM

If you go to your account from the DMS tab in the editor you can download the latest version - 1.2.1 and FTP to update it.

It WORKS - Perfect

 

Thanks and best regards

Andreas ;-)



#39 Evan Mattson

Evan Mattson

    Super Member

  • Members

  • 203 posts
  • LocationAnn Arbor, MI
  • Framework Version:latest stable & beta releases
  • Country: Country Flag

Posted 04 November 2013 - 09:26 PM

@kinglou75, can you please give me the specific version of Hero Nav you're using?  Auto updates have not been seeming to work properly from what other users have been telling me - for sections specifically.

So if you're just not seeing an update come through, it may not mean you have the latest version.

 

Also, this happened right after you upgraded to dms 1.1.1 or something else?



#40 Simon_P

Simon_P

    Messer

  • Administrators



  • 8388607 posts
  • LocationDevon
  • Framework Version:2.1.1
  • Country: Country Flag

Posted 04 November 2013 - 10:01 PM

@kinglou75, can you please give me the specific version of Hero Nav you're using?  Auto updates have not been seeming to work properly from what other users have been telling me - for sections specifically.

So if you're just not seeing an update come through, it may not mean you have the latest version.

 

Also, this happened right after you upgraded to dms 1.1.1 or something else?

@Evan Mattson You had PageLines: true missing, thats what enables the updater to work.

I have added it to your repo.







Also tagged with one or more of these keywords: Hero Nav, DMS, 1.1.1, Editor