• 0
Sign in to follow this  
Followers 0

'Saving' stalls after after adding a section to layout


Question

Posted · Report post

I have a site that has been working well for several weeks now. However, for some reason now when I try to add a new section to a layout, after the section appears to have been added the 'Saving' dialogue next to the Publish button stalls and will not complete it's save. 

 

I've attached screeenhot and placed the site in debug mode:

 

http://www.cinephiled.com/?pldebug=1

 

Any suggestions?

Share this post


Link to post
Share on other sites

4 answers to this question

  • 0

Posted · Report post

After disabling shareaholic, the drag-n-drop started working again.

 

Thanks!

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Posted · Report post

This is typically caused by a PHP error or JS/AJAX issue. 

 

Can you give us more information? Which section? 

 

Is a JS error being thrown in the console? 

 

Finally, this could be caused by a plugin conflict, if you haven't investigated that.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Posted · Report post

Thanks, Andrew. I'm getting the following JS console errors:

 

  1. Uncaught TypeError: Cannot call method 'getCurrent' of undefined popup.js:17
    1. (anonymous function)popup.js:17
    2. jQuery.extend.readyjquery-1.8.2.js:406
Uncaught TypeError: Object [object global] has no method 'replace' shareaholic_tools.js:31

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Posted · Report post

Great!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0