Jump to content


Photo

Lightbox, shadowbox etc.


This topic has been archived. This means that you cannot reply to this topic.
7 replies to this topic

#1 larsm66

larsm66

    Member

  • Members

  • 16 posts

Posted 19 December 2009 - 06:27 PM

I have been trying my hardest to get a lightbox (or equivalent) plugin to work - so far after many tries no luck. Has anybody had success installing a plugin like these into the iBlogPro theme? Thanks for the help - if I has any hair left I would pull it out on this one....

#2 arpowers

arpowers

    Founder

  • Administrators
  • 3270 posts

Posted 20 December 2009 - 04:26 AM

what problem are you seeing? Have you tried using Firebug to see if any JS errors are being thrown? (firebug console tool)

#3 larsm66

larsm66

    Member

  • Members

  • 16 posts

Posted 20 December 2009 - 05:33 PM

The problem is that I see nothing and clicking an image does nothing. I am having a couple of errors but not sure if they are related: Error 1: http://www.screencas...37-7bd05bf5a675 Error 2: http://www.screencas...1b-7975a2332f0b Thanks.

#4 larsm66

larsm66

    Member

  • Members

  • 16 posts

Posted 27 December 2009 - 02:27 AM

any thoughts on my issue?

#5 Jackey

Jackey

    Advocate

  • Members


  • 685 posts

Posted 27 December 2009 - 11:39 AM

I use "Shutter Reloaded" together with "NextGen Gallery". And have no issues at all.

#6 arpowers

arpowers

    Founder

  • Administrators
  • 3270 posts

Posted 27 December 2009 - 11:13 PM

Any javascript error will prevent all JS on the page from working. I'm guessing its being caused by a plugin. Deactivate/activate until the issue is isolated.

#7 larsm66

larsm66

    Member

  • Members

  • 16 posts

Posted 28 December 2009 - 10:21 PM

I got ShadowBox to work! It seems that the images uploaded before adding the Plugin did not work but when I uploaded a new image it just worked. so the lesson is to add the Plugin and then upload and insert images. Thank you for your help with this.

#8 arpowers

arpowers

    Founder

  • Administrators
  • 3270 posts

Posted 28 December 2009 - 11:20 PM

your welcome. Glad you got it sorted :)