• 0
Sign in to follow this  
Followers 0

Anchor Links Not Working in iOS


Question

Posted · Report post

Anchor links do not work on iOS 7 Safari. Oddly, they do work in Android 4.1

 

To see this, please use iPhone or iPad to visit:  http://whub34.webhostinghub.com/~videoh6/cidev2.com/about-us/our-people/#cae-singers

 

 

I've set up

http://whub34.webhostinghub.com/~videoh6/cidev2.com/about-us/our-people#cae-singers

 

to link to

<a id="cae-singers"></a>

 

I checked with plugins off, and no change. 

 

Using latest DMS.

 

Any help with a fix will be greatly appreciated. 

 

Thanks,

Bruce

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

6 answers to this question

  • 0

Posted · Report post

Bruce,

 

Many apologies.  I'm coming into this issue rather late.  Are you saying that <a id="cae-singers"></a> is not working, and not displaying something or linking to anything?

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Posted · Report post

Yes, the page will load, but stay at the top and not jump down to where I have the anchor link lower on the page. In short, it as if the iOS browser is not seeing the #cae-singers anchor link at all.


Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Posted · Report post

I've checked in ISO6 and they work on the iphone, I'm trying to find a member of the team who has ISO7 installed to check for you. The only other examples of this on google are from custom scripts which have been added, have you added any custom scripts to the site outside of the plugins?

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Posted · Report post

Hi James,

 

Thanks for the response. 

 

I have not added any custom scripts yet (not even Google Analytics).  I also googled the issue, prior to posting originally. Given what I saw on Google, I'm guessing that the culprit could be a script that is in the PL core??

 

Thanks,

Bruce

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Posted · Report post

Just checked the link with ios 7 (iphone) and it does not go to the anchor...goes to the top of the page.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Posted · Report post

Thanks for checking on iOS 7. Yes, that is the problem. The browser in iOS 7 does not take the page down to the anchor link. The problem likely has something to do with custom scripts, so I'm assuming the problem is a conflict with a script in DMS. 

 

Any help in solving the problem would be greatly appreciated by me!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0