• 0

DMS Editor problem on the main page


Question

Posted · Report post

Hi, 
Why does my DMS Editor look bad only in the main page? I can't edit that page.. The others pages are ok with the DMS Editor.. I tried to desactivate all plugins but nothing. I'd be grateful for any assistance.

Share this post


Link to post
Share on other sites

7 answers to this question

  • 0

Posted · Report post

samste988

 

In your WordPress admin menu make sure you have set the Home & Blog pages in Settings > reading.

 

Alternatively, if you want your front page to display your blog posts make sure you have a blog post to display. 

 

Let us know if you have tried this or how you get on with this

 

Please make sure you start a new topic in future for your support requests :) 

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Posted · Report post

Hi,

 

Can you provide a screenshot, as a there have been other users reporting a similar issue. However, whenever one of our team logs into their website, we are unable to see the issue.

 

Can you also provide alink to the site in question and enable PL Debug mode - DMS Toolbar > Global Options > Advanced.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Posted · Report post

Hi, sorry for not taking any picture. The problem wasn't outside the editor. It was with the DMS Editor interface. I just fix it.. It was wrong because i deleted the main page and the DMS Editor couldn't load the page correctly.. The others pages were fine.. To resolve the problem I used the plugin "GoDaddy Quick Setup" to create new pages and a new theme. Then removed the plugin and run the DMS, now it's perfect. Thanks.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Posted · Report post

Great news.  Thanks for letting us know.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Posted · Report post

Hi,

 

I got this problem to and what happens is that it looks like I'm using a host without a theme and I have tried to fix it in all different ways but it is not.

 

ln1PcLP.png

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Posted · Report post

Hey can you renove this post because I have already put up another post where I wrote about what to do to fix the error

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Posted · Report post

We do not remove posts unless they contain inappropriate material. I have however, resolved the topic.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now