• 0
Sign in to follow this  
Followers 0

Errors with pagesline


Question

Posted · Report post

 
 
 
2
Uncaught ReferenceError: thickboxL10n is not defined thickbox.js:9
Uncaught ReferenceError: thickboxL10n is not defined thickbox.js:9
Uncaught TypeError: Object [object Object] has no method 'flexslider'
 
 

Framework Version: 2.4.4
WordPress Version: 3.6.1
Plugins in Use: 
Server/Host: hostgator.com
Screenshots: http://grab.by/r87Qhttp://grab.by/r876
Details: I really need some help with this

 

Floyd

Share this post


Link to post
Share on other sites

9 answers to this question

  • 0

Posted · Report post

Hello Floyd 

 

I have just replied to one of your emails. my request was for WP admin credentials for your site if possible. i will jump on and take a look for you. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Posted · Report post

I send you a username and password in a private message. Thanks for the help!!!! Seriously???

 

Floyd Web

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Posted · Report post

Hello Floyd 

 

looking at the site http://mandanet.com

 

When i try to log in to your WP-admin with your credentials i am faced with a problem.  When i try to login to http://mandanetwork.com/wp-admin my browser is redirected to http://mandanetwork.com/13thacg/wp-login.php and the credentials fail. 

 

Have you made the site on a subdirectory at http://mandanetwork.com/13thacg previously and migrated the site to http://mandanetwork.com/ ?

1 person likes this

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Posted · Report post

The credentials you supplied that site did not work. 

 

Could you expand on your previous post please? :) 

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Posted · Report post

Martin I have two issues, the roughest one is not being able to log in into the Frameworks site dashboard. 

 

Is is ok if you emailed me directly? floydwebb@gmail.com. I am on my phone and it is hard to get onto the forum. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Posted · Report post

Our developers has issued a message regarding logons. you can see this here forum.pagelines.com

 

Also we have noticed the following things that could also cause issues.  

 

Checking your debug information http://mandanetwork.com/?pldebug=1

 

Your host has  'PHP Register Globals : Yes (bad) ' in place. We find this can often leads to problems with sites. As of PHP version 5.3 this functionality was deprecated. Your host has version 5.2 of PHP on your server. It would be good to ask them to upgrade this to a more recent version and to remove this.   PHP is currently at 5.4.2. http://php.net/

 

This can often lead to errors logging into the dashboard and other problems. 

 

Also try disabling your non-pagelines plugins to see if this clears the error.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Posted · Report post

Martin, 

 

I just had them add 5.4 at  http://mandanetwork.com/phpinfo.php

I still get:

Could not connect to PageLines as user "floydwebb".

 

Now what! I need to customise pages and cannot. What are we gonna do about this?

 

I am pretty much at wits end!!

 

Floyd Webb

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Posted · Report post

Our developer has issued a message earlier regarding API's & logons. You can see this at the top of this post. 

Important Announcement!

We are experiencing technical issues with our API URLS today. This has affected downloads and logins.

We will have this fixed as soon as possible.

Thankyou for your patience.

The PageLines Team.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0