• 0
Sign in to follow this  
Followers 0

Error Viewing Posts - Possibly Permalink


Question

Posted · Report post

Hi,

 

I am recieving the same error message for all of my posts "404! Sorry this page does not exist" and Im not sure what I did to cause it. I was able to view the posts fine recently.

 

The only thing I have noticed is that all of my posts have the same permalink now which looks something like "www.website.com/rock". I admit I was messing around with permalinks for the different pages but I dont know now how to reset the posts or any permalinks. Even new posts now make this permalink connection with "www.website.com/rock".

 

Any advice would help I dont know much about permalinks and would be happy just to reset them.

Share this post


Link to post
Share on other sites

3 answers to this question

  • 0

Posted · Report post

Hi,

 

Try going to Dashboard > Settings > Permalinks. 

 

DO NOT CHANGE ANYTHING!  <== very important!

 

Just Save Settings.  This will update all the dynamic links, automatically.

 

Let us know if it works.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Posted · Report post

Thanks for the help it did the trick.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Posted · Report post

Excellent!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0