Jump to content


Photo
- - - - -

Feature works when looged in, not when logged out

feature

  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 artfulintel

artfulintel

    Newbie

  • Members
  • 7 posts
  • LocationLas Vegas, NV
  • Country: Country Flag

Posted 01 October 2013 - 03:20 AM

Since updating to the most recent Framework version and WP 3.6.1, the most ODD thing is happening to my Features. When I'm logged in as an admin, the feature looks perfect on the page, it works fine, no issues. When I'm logged out, the feature goes a bit haywire. As you can see from the attached images, the feature images line up under each other, and extend past the height of the feature container. This messes up the controls too and the feature nav is hidden. AND the feature doesn't rotate.

 

I can't list the site URL as it is behind our corporate firewall. :(

Any help would be greatly appreciated.

 

Thanks,

Shawn

Attached Files



#2 James B

James B

    Advocate

  • Moderators
  • 5126 posts
  • LocationSurrey - UK
  • Country: Country Flag

Posted 01 October 2013 - 10:05 PM

Hi Shawn

 

If the slider isn't moving through the slides then this sounds like a plugin conflict, please disable all third party plugins then refresh to see if the slider resolves.

 

It could be that one of the plugins isn't compatible with the current version of Wordpress, make sure if any updates to the plugins are available you update as well. If they still don't work, disable one by one to see which is causing the problem.







Also tagged with one or more of these keywords: feature