Jump to content


Photo
- - - - -

DMS Pro Tools Plugin?


Best Answer Danny , 27 September 2013 - 11:01 AM

Hi,

 

The DMS Pro Tools plugin is now required, as we have released a free version on Wordpress. The Pro Tools plugin simply adds a number of features and functionality to the Premium version, such as Account panel. It also give you the option to use Browser specific CSS etc...

If you have a Personal, Professional or Developer license then this plugin is required, you can download it from your PageLines Account > My Downloads.

Go to the full post


  • This topic is locked This topic is locked
14 replies to this topic

#1 creativene

creativene

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 2 posts
  • Country: Country Flag

Posted 26 September 2013 - 03:00 AM

Hello - When I install the Pagelines framework, it tells me to go to my downloads to download this plugin, but I don't see it anywhere.

 

Can anyone tell me where I can find this plugin?

 

Thank you



#2 Rob

Rob

    One Smart Egg

  • Members
  • 13575 posts
  • LocationEast Coast, USA
  • Framework Version:The Latest, of course
  • Country: Country Flag

Posted 26 September 2013 - 05:56 AM

Hi, are you using DMS or Framework.  These are two distinctly different products.



#3 creativene

creativene

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 2 posts
  • Country: Country Flag

Posted 27 September 2013 - 02:36 AM

sorry, I didn't realize until I posted this. I'm using DMS.



#4 Danny

Danny

    Is Awesome!

  • Moderators
  • 15680 posts
  • LocationManchester, UK
  • Country: Country Flag

Posted 27 September 2013 - 11:01 AM   Best Answer

Hi,

 

The DMS Pro Tools plugin is now required, as we have released a free version on Wordpress. The Pro Tools plugin simply adds a number of features and functionality to the Premium version, such as Account panel. It also give you the option to use Browser specific CSS etc...

If you have a Personal, Professional or Developer license then this plugin is required, you can download it from your PageLines Account > My Downloads.



#5 rccmmngs

rccmmngs

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 1 posts
  • LocationBay Area
  • Framework Version:Pro Developer
  • Country: Country Flag

Posted 18 October 2013 - 11:13 PM

Hi, There!

 

Jumping on this thread. Question: After you've downloaded the Pro-tools Plugin, how do you install it to your Wordpress site, I guess? I went to the plugin section in the Wordpress backend and tried to upload the dms.zip file there but I got the following error message:

 

Unpacking the package…

Installing the plugin…

The package could not be installed. No valid plugins were found.

Plugin install failed.

 


Where is the correct location to upload these files? I'm having the same issue with the themes I've downloaded from the Pagelines site. I can't find any directions on what to do with the files or where to go after they've downloaded to my hard drive. Any help could give me would be greatly appreciated! Thank you so much, PL Team! 


Edited by rccmmngs, 18 October 2013 - 11:14 PM.


#6 Simon_P

Simon_P

    Messer

  • Administrators



  • 8388607 posts
  • LocationDevon
  • Framework Version:2.1.1
  • Country: Country Flag

Posted 18 October 2013 - 11:17 PM

Fixed the zip dl url in my-account.



#7 acutservizi

acutservizi

    Member

  • Members

  • 17 posts
  • Country: Country Flag

Posted 20 February 2014 - 01:21 PM

Hi,

i'm experiencing a problem while uploading DMS Pro Tools from the wordpress plugin loader.

I upload the dms-plugin-pro.zip file but it says:

 

Unpacking the package…

Installing the plugin…

Impossible to create directory. /var/www/vhosts/uxs04-701.myftp.it/httpdocs/wp-content/plugins/dms-plugin-pro/

Plugin install failed.

 

Not sure this is the right message in english: i translated it from italian.

Thanks for your help



#8 acutservizi

acutservizi

    Member

  • Members

  • 17 posts
  • Country: Country Flag

Posted 20 February 2014 - 01:34 PM

My fault sorry, i forgot i renamed the plugins folder via ftp for a previous issue.

Thanks anyway



#9 Danny

Danny

    Is Awesome!

  • Moderators
  • 15680 posts
  • LocationManchester, UK
  • Country: Country Flag

Posted 20 February 2014 - 02:08 PM

Thanks for informing us the issue has been resolved.



#10 ccnetz@gmail.com

ccnetz@gmail.com

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 1 posts

Posted 28 April 2014 - 02:35 AM

"The DMS Pro Tools plugin is now required, as we have released a free version on Wordpress."

 

How? Where? Cannot find free version.

 

Plugin giving me messages to go to "my account " - "my downloads". No such plugin listed.

 

Here is message:

 

Looks like you haven't installed the DMS Pro tools plugin. Grab the plugin on your My Account > My Downloads page. Its free and easy to register.

This free plugin enables a lot of functionality we could not include in this WordPress.org version of DMS.



#11 Simon_P

Simon_P

    Messer

  • Administrators



  • 8388607 posts
  • LocationDevon
  • Framework Version:2.1.1
  • Country: Country Flag

Posted 29 April 2014 - 07:13 PM

"The DMS Pro Tools plugin is now required, as we have released a free version on Wordpress."

 

How? Where? Cannot find free version.

 

Plugin giving me messages to go to "my account " - "my downloads". No such plugin listed.

 

Here is message:

 

Looks like you haven't installed the DMS Pro tools plugin. Grab the plugin on your My Account > My Downloads page. Its free and easy to register.

This free plugin enables a lot of functionality we could not include in this WordPress.org version of DMS.

We will be updating the free version on wp.org soon.

 

The pro plugin is now for people who are paid customers as it adds a lot more functionality than it did when the free version of DMS1 was made available.



#12 sheffai82

sheffai82

    Newbie

  • Members
  • 1 posts
  • Country: Country Flag

Posted 19 June 2014 - 06:16 PM

Hi!

I have a similar question.

 

Message-Your site is "Pro activated" but we have detected that the DMS Pro Tools plugin is not activated. Grab this plugin if you have not installed it yet on PageLines.com → My-Account.

 

In my account i can see:

DMS Framework

DMS Framework – PSDs

DMS Framework – Developer Plugin

 

How i can get dms-plugin-pro?



#13 Simon_P

Simon_P

    Messer

  • Administrators



  • 8388607 posts
  • LocationDevon
  • Framework Version:2.1.1
  • Country: Country Flag

Posted 19 June 2014 - 06:28 PM

Hi!

I have a similar question.

 

Message-Your site is "Pro activated" but we have detected that the DMS Pro Tools plugin is not activated. Grab this plugin if you have not installed it yet on PageLines.com → My-Account.

 

In my account i can see:

DMS Framework

DMS Framework – PSDs

DMS Framework – Developer Plugin

 

How i can get dms-plugin-pro?

Fixed.



#14 vegetarianepicurean

vegetarianepicurean

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 12 posts
  • Framework Version:DMS Personal
  • Country: Country Flag

Posted 01 July 2014 - 10:45 AM

I'm having trouble with this also - the download is not under My Downloads in my account.

 

 



#15 Simon_P

Simon_P

    Messer

  • Administrators



  • 8388607 posts
  • LocationDevon
  • Framework Version:2.1.1
  • Country: Country Flag

Posted 01 July 2014 - 12:03 PM

I'm having trouble with this also - the download is not under My Downloads in my account.

Also fixed.

 

Please in future for account related queries please contact the help desk.