• 0
Sign in to follow this  
Followers 0

Gravity Forms iframe issue


Question

Posted · Report post

Hey guys, I've got this one page where I've placed a simple Gravity form — and the footer has this strange gap that doesn't show on the page.

 

It's an iframe. With no content. Which I have no clue how it got there.

 

HOWEVER... when I removed the form from the page, the gap (and the iframe) disappeared.

 

Is there anything in DMS that would cause this? I'll check with the folks at GravityForms to see if they have any clue.

 

http://reflections-salon.com/contact-us

 

Note that the rest of the pages are fine.

Share this post


Link to post
Share on other sites

3 answers to this question

  • 0

Posted · Report post

I was told by Gravity that it was related to the reCaptcha. I switched to a different captcha, and the problem was eliminated.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Posted · Report post

Hi there,
 
DMS wouldn't add this content by default, the only Iframe I can see is relating to a google authorization, but the site seems to display fine regardless. I'm not sure if that iframe would be connected to gravity forms or another plugin on your site. It would be best to check with gravity forms though, the code seems to relate to the form being submited/relayed so it could well been connected.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Posted · Report post

Excellent.  Happy to see you found a solution.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0