• 0
Sign in to follow this  
Followers 0

IBoxes Images not displaying on Firefox


Question

Posted · Report post

Hi,

from a couple of days i'm having a displaying issue about ibox images on FireFox. 

I've just updated FireFox to 24.0, but i had the same problem on FireFox 23.0 and I'm using Win8.

In the attached file you can see above the normal images with Chrome and below the FireFox issue.

 

You can check the website at poliambulatoriobenaco.com

 

Thank you!

Pietro

Share this post


Link to post
Share on other sites

8 answers to this question

  • 0

Posted · Report post

Hi,

 

This issue is usually related either a CDN, a .htaccess issue or your host. If you're using a CDN or Cloudfont, see the links below. If you're not using a CDN, then I recommend you contact your host.

http://wpvkp.com/font-awesome-doesnt-display-in-firefox-maxcdn/

http://blog.xdite.net/posts/2013/07/22/font-awesome-firefox-cloudfront

1 person likes this

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Posted · Report post

Thank you Danny.

I'll try to follow your instructions and let you know.

Cheers

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Posted · Report post

Danny, i don't know what a CDN is, so i rekon that's not my problem, isn't it?

What shoul i ask my host?

Thx

Pietro

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Posted · Report post

Pietro,

 

For some odd reason, FontAwesome isn't loading correctly in Firefox.  I see the same problem here that you see.  It looks fine in Chrome.  I'll have to ask our developer what has happened here.

1 person likes this

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Posted · Report post

This issue is most likely related to your hosting environment, as Font Awesome works in FireFox - http://d.pr/i/U6Sd

 

Therefore, you will need to contact your host and ask them why Font awesome isn't working correctly in FireFox, when contacting them, provide the links I gave you.

1 person likes this

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Posted · Report post

ok, thank you guys.

I'll do as you're telling me Danny. 

I'll let you know.

Cheers

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Posted · Report post

Font Awesome started to work again on Firefox. I didn't contact my host. Don't know what happened. Maybe my host made some update on their server config. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Posted · Report post

OK that's rather weird, but cool at the same time :D

Maybe contact your web host provider to confirm if they made any changes, which may have resolved the issue.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0