Jump to content


Photo

Mobile Nav Menu

javascript: void(o)

Best Answer Dekorte01 , 18 September 2013 - 08:14 AM

Hi Rob,

 

Sorry for the delay. And thanks for your reply.

I think I already solved the problem. Here is

my url: http://www.mdktekstproducties.nl/

(in Dutch)

 

Kind regards and thanks again for your help.

 

Marcel de Korte

Go to the full post


  • Please log in to reply
5 replies to this topic

#1 Dekorte01

Dekorte01

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 3 posts
  • Country: Country Flag

Posted 16 September 2013 - 12:13 PM

 
Hello,
 
The nav in Pagelines Free does not work properly in mobile devices. 
 
Sometimes this message appears: 
The requested URL /javascript:void(0) was not found on this server.
 
Someone a solution?
 
With kind regards
Marcel de Korte
 
The Netherlands

 


  • Stojerbtrog likes this

#2 Rob

Rob

    One Smart Egg

  • Members
  • 13575 posts
  • LocationEast Coast, USA
  • Framework Version:The Latest, of course
  • Country: Country Flag

Posted 16 September 2013 - 02:45 PM

Hello Marcel,

 

Can you tell us what URL you're entering or trying to enter, that results in the failure message? And could you describe how you're adding it?

 

This will help us to help you.



#3 Dekorte01

Dekorte01

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 3 posts
  • Country: Country Flag

Posted 18 September 2013 - 08:14 AM   Best Answer

Hi Rob,

 

Sorry for the delay. And thanks for your reply.

I think I already solved the problem. Here is

my url: http://www.mdktekstproducties.nl/

(in Dutch)

 

Kind regards and thanks again for your help.

 

Marcel de Korte



#4 Rob

Rob

    One Smart Egg

  • Members
  • 13575 posts
  • LocationEast Coast, USA
  • Framework Version:The Latest, of course
  • Country: Country Flag

Posted 19 September 2013 - 12:51 AM

Marcel, your site is now missing its database connection.



#5 Dekorte01

Dekorte01

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 3 posts
  • Country: Country Flag

Posted 19 September 2013 - 01:28 PM

Hi Rob,

 

Had something to do with the servers of my hostprovider. 

Everything now works again. 

 

Thanks,

 

Marcel de Korte

The Netherlands



#6 Danny

Danny

    Is Awesome!

  • Moderators
  • 16897 posts
  • LocationManchester, UK
  • Country: Country Flag

Posted 19 September 2013 - 01:35 PM

Thank you for informing us that the issue has been resolved.