• 0
Sign in to follow this  
Followers 0

Black Bar above header shows old content

Question

Posted · Report post

Hi there.
I'm having trouble with my website. I have two pages that have started randomly displaying old content (over three years old!) in a large black bar above my header. I've cleared my cache and checked my header code, which hasn't been changed since this started. I checked Firebug but it just lists this stuff as regular text. I deleted this ages ago and I don't know where to go to delete it now. I've included links below.
 
 
 
I also noticed recently when I searched a term (dermatologists) on my website that I pulled up my old bio page as one of my search listings.
 
Please help me. I've figured out how to fix a lot of problems by myself, but this has completely stumped me.

Share this post


Link to post
Share on other sites

8 answers to this question

  • 0

Posted · Report post

I finally narrowed down the plugin to Facebook Thumb Fixer, in case any one else has a similar issue.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Posted · Report post

Hi spagrl, Can you login to your Wordpress Admin Dashboard > Platform Pro > Custom Code and check and see if you have anything in the Header Scripts area. If you, can you remove for the time being (i.e. copy and paste it to a text file), save your settings and see if this resolves your issue. If it doesn't, then I recommend you disable all active plugins and see if this resolves your issue.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Posted · Report post

I tried that. I got the black bar off of my About Me Page, but it's still on my Find Me page. I currently have no active plugins. I thought the problem had been solved, but I was halfway through reactivating the plugins and the black bars came back.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Posted · Report post

Can you email me your admin username/password please and I will take a look for you. Also, do you give me permission to disable all plugins, whilst I investigate your issue?

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Posted (edited) · Report post

Ok, emailed. Thank you!

Edited by spagrl

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Posted · Report post

Hi there,

 

I've passed your details on to Danny as we've recieved your email. I've checked the site and from what you've said in the email it sounds like it's some form of plugin conflict, as you mention it goes on/off with activating/deactivating certain plugins. Unfortunately I couldn't get it to happen live on the site though when i went through the plugins, those two pages just stayed as normal.

 

Did you notice it happen on a specific plugin in particular?

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Posted · Report post

Hi Shannon,

 

Just replied to your email, but thought I would reply here also. I have logged into your site and I am now unable to see the black bar issue now, has the issue been resolved ?

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Posted · Report post

Thanks for letting us know!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0