Jump to content


Photo
- - - - -

Pagelines Framework Loses Structure on WP Multisite subdomain

multisite subdmain structure

Best Answer efschilling , 08 September 2013 - 03:37 PM

Hi,

 

That seemed to work.

 

Thanks very much!

 

David

Go to the full post


  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 efschilling

efschilling

    Advanced Member

  • Members


  • 59 posts

Posted 07 September 2013 - 06:24 PM

Hi,

 

I have the latest WP and Pagelines Framework (PF) versions with WP Multisite installed.

 

I have PF installed on the main site at www.bostoncommons.net and added a subdomain at aerospace.bostoncommons.net and activated PF there too.

 

If you take a look at the subdomain you'll see the site doesn't have any structure; everything is on the left.

 

I have pageslines custom, pagelines sections installed.

 

I went into drag and drop and set that up like I want it.

 

Since it's working fine on the main site, I'm not sure if this is a plugin issue.

 

Also, when I try the 2010 or 2011 theme the structure comes back.

 

Any experience with this?

 

BTW, I am using Cloudflare & W3 Total Cache.

 

Thanks,

 

David



#2 Danny

Danny

    Is Awesome!

  • Moderators
  • 15084 posts
  • LocationManchester, UK
  • Country: Country Flag

Posted 08 September 2013 - 08:56 AM

Hi David,

 

Try adding the following code snippet to your wp-config.php file underneath WP_Debug();

 

Please Login or Register to see this Hidden Content



#3 efschilling

efschilling

    Advanced Member

  • Members


  • 59 posts

Posted 08 September 2013 - 03:37 PM   Best Answer

Hi,

 

That seemed to work.

 

Thanks very much!

 

David



#4 Rob

Rob

    One Smart Egg

  • Members
  • 13575 posts
  • LocationEast Coast, USA
  • Framework Version:The Latest, of course
  • Country: Country Flag

Posted 08 September 2013 - 08:48 PM

Great to hear!







Also tagged with one or more of these keywords: multisite, subdmain, structure