Jump to content


Photo

Install Nightmare


This topic has been archived. This means that you cannot reply to this topic.
13 replies to this topic

#1 golf99

golf99

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 4 posts

Posted 19 October 2010 - 07:05 PM

Not impressed, when I download Platform Pro 1.09 (Expecting it to fix the previous install problems) , the zip folder is empty, I presume this is not normal, I have tried downloading it in Chrome, FF and IE 8 . Whats the problem ??

#2 jonmrogersmsncom

jonmrogersmsncom

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 2 posts

Posted 19 October 2010 - 07:17 PM

I have the same problem. Fold was empty when I unzipped it!

#3 albigin

albigin

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 7 posts

Posted 19 October 2010 - 07:44 PM

Same problem here.

#4 golf99

golf99

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 4 posts

Posted 19 October 2010 - 07:48 PM

So Pagelines that's 3 of us so far who can't download PlatformPro what are you going to do about it ?

#5 arpowers

arpowers

    Founder

  • Administrators
  • 3270 posts

Posted 19 October 2010 - 09:19 PM

Fix it. Very strange problem though.. all you guys all on Windows?

#6 albigin

albigin

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 7 posts

Posted 19 October 2010 - 09:33 PM

Yes, I am on Windows. I'm using Vista. And the folder is still empty.

#7 ravn

ravn

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 98 posts

Posted 19 October 2010 - 09:37 PM

yep same here 124byte zipfile cant be many things indside that using google chrome / Flock / Safari / Explorer / Firefoxand adn its a wista system and its the same on my linux system

#8 dangelow

dangelow

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 29 posts

Posted 19 October 2010 - 09:56 PM

**frustrated** Just uploaded the file again... really, really sorry about that guys. I think Tim was messing with deployments again and somehow deployed and empty folder.

#9 arpowers

arpowers

    Founder

  • Administrators
  • 3270 posts

Posted 19 October 2010 - 09:57 PM

Sorry about that guys... Fixed it. Looked like Tim had messed around with it and somehow deployed an empty file.

#10 ravn

ravn

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 98 posts

Posted 19 October 2010 - 10:06 PM

nice of him lol Edit Yep it works now tnx for puting a good zip up

#11 albigin

albigin

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 7 posts

Posted 19 October 2010 - 10:11 PM

Yes, working for me too.

#12 golf99

golf99

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 4 posts

Posted 19 October 2010 - 10:32 PM

Thanks for the fix.

#13 onlinetracker

onlinetracker

    Super Member

  • Members

  • 154 posts

Posted 20 October 2010 - 01:43 AM

Wait.. someone uses Flock? What the flock is that about? Ha! See what I did there?

#14 cmunns

cmunns

    Advocate

  • Members

  • 6537 posts

Posted 20 October 2010 - 06:28 PM

@onlinetracker haha awesome! Keep it coming