• 0
Sign in to follow this  
Followers 0

Faithful update to Faithful Theme just WIPED OUT all its files?

Question

Posted · Report post

I saw a notice inside WordPress that the theme needed updating...  So, like an idiot, I believed it and told it to Update the theme.

 

It completely wiped out ALL the files inside the faithful folder in the themes area.

 

That's a full week of work on a website GONE.  Just what did I do wrong???

 

Tell me again why I'm using DMS???

Share this post


Link to post
Share on other sites

6 answers to this question

  • 0

Posted · Report post

Hey All.  There was an issue with the navbar in DMS that required an update as well as an issue with how the PageLines API was grabbing the zip folder.  These changes caused the zip folder to appear empty.  I apologize for this.  It has been corrected.  Along with that update were some changes to a few of the custom sections that were included.  Those changes caused other issues as DMS v1.0.3 changed the way things were loaded.  The most up-to-date version is v1.1.4.  If you are still having issues getting it to load properly, send me a message via http://jamesgiroux.ca/contact and we can tackle any issues together.  

 

James.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Posted · Report post

Hi,

 

First, I apologize for this inconvenience. 

 

I've referred this to the developer of that child theme.

 

What did you add into the child theme that is now missing?

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Posted · Report post

I'm also having issues since I updated. I updated DMS to the lastest version, 1.0.3, as well as the Faithful theme v1.1.1.
Now I can not use the DMS on-screen editor... it just will not open the option tabs at the bottom of the at all.

 

Here is what I'm seeing:

http://screencast.com/t/l45wtGwi

 

I'm getting really frustrated and I two have had two weeks of work on this nixed due to the updates. Not sure where to turn at this point.

 

any advice would be appreciated.  thanks  -oliver-

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Posted · Report post

I have asked the developer to follow up on this topic.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Posted · Report post

I just tested an upgrade from Faithful 1.1.1 to Faithful 1.1.4 and it worked for me (on a live site).  If you're having other issues again, let me know and I can help.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Posted · Report post

Please let us know if you still need help with this topic otherwise I will close it in 7 days. Thanks!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0