Jump to content


platformbase carousel rendering issue


This topic has been archived. This means that you cannot reply to this topic.
4 replies to this topic

#1 Guest_Guest_*

Guest_Guest_*
  • Guests

Posted 18 October 2010 - 10:35 PM

Hi all, Just updated PlatformPro to 1.0.9 and installed the latest version of the base theme. The previous issues appear to be solved, however, I have come across a new bug I would like to bring to your attention. When the base theme is activated, the carousel no longer seems to support the nextgen gallery option. When I enable the nextgen plugin under the carousel image mode, the following error appears on the page where the carousel should be. Rendering of template gallery-plcarousel.php failed Just thought I would bring that to your attention.

#2 arpowers

arpowers

    Founder

  • Administrators
  • 3271 posts

Posted 18 October 2010 - 10:40 PM

Thanks Tyler, that makes sense.... we will look for a fix.

#3 michaelmiles

michaelmiles

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 45 posts

Posted 18 October 2010 - 11:02 PM

FYI, happening to me as well....

#4 arpowers

arpowers

    Founder

  • Administrators
  • 3271 posts

Posted 18 October 2010 - 11:50 PM

OK, to fix this you'll need to copy the 'nggallery' folder out of PlatformPro, and paste it in your child theme. NextGen is looking for that folder in the child theme.

#5 stereoscott

stereoscott

    Member

  • Members
  • 15 posts

Posted 23 October 2010 - 09:37 AM

I ran into this issue tonight and found this post. Thank you!!