Jump to content


Photo
Latest Blog Entries

Latest Blog Entries - Post limit error



Best Answer shawnsaunders , 04 September 2013 - 03:18 PM

Hi,

 

I review the section in a clean install and works as expected, please see http://screencast.com/t/w1p3MqpWDhO

 

Can you please provide me more info about you setup, what plugins are you using, the WP version, the DMS version etc.

 

Thanks! 

 

 

Resolved!   Thanks ... for some reason the section was in my "Add Sections" but was not active as a plug-in.   I re-added it as a plug-in and it started working correctly. Thanks for the screencast. 

Go to the full post


  • Please log in to reply
7 replies to this topic

#1 shawnsaunders

shawnsaunders

    Member

  • Members

  • 17 posts
  • Country: Country Flag

Posted 02 September 2013 - 04:40 PM

Is anyone else experiencing issues with the Latest Blog Entries section ... Regardless of local or global settings (I am setting it to 3) ... it is posting 5 - all posts ... 

 

I have been unable to resolve it ... 



#2 save4eg

save4eg

    Member

  • Members

  • 27 posts
  • Country: Country Flag

Posted 02 September 2013 - 07:40 PM

Is anyone else experiencing issues with the Latest Blog Entries section ... Regardless of local or global settings (I am setting it to 3) ... it is posting 5 - all posts ... 

 

I have been unable to resolve it ... 

 

If i correctly understand that you want to do - set in WP  options (/wp-admin/options-reading.php): Show posts on page: 3.



#3 shawnsaunders

shawnsaunders

    Member

  • Members

  • 17 posts
  • Country: Country Flag

Posted 02 September 2013 - 07:54 PM

Thanks save4eg ... while I learned something new ... that did not resolve the issue.  I think this has to do with the section itself ... it is a purchased section called "Latest Blog Entries"

It appears the post limit setting is not working properly. I will send a link of the page I am working on ... I have the limit set to 3 posts - but it defaults to 6 regardless if I choose 1 or 10. I can't seem to resolve it ... so I am wondering if this has to do with the recent WP update. 

http://www.hansonsaunders.com/



#4 Jenny

Jenny

    Owned by PageLines

  • Unicorn Store Dev

  • 2917 posts
  • LocationWV
  • Country: Country Flag

Posted 04 September 2013 - 01:55 PM

I have asked the developer to check out this topic.


  • shawnsaunders likes this

#5 shawnsaunders

shawnsaunders

    Member

  • Members

  • 17 posts
  • Country: Country Flag

Posted 04 September 2013 - 02:34 PM

Thanks Jenny! 



#6 tmeister

tmeister

    Super Member

  • Members

  • 159 posts
  • LocationValle de Bravo, México
  • Country: Country Flag

Posted 04 September 2013 - 02:59 PM

Hi,

 

I review the section in a clean install and works as expected, please see http://screencast.com/t/w1p3MqpWDhO

 

Can you please provide me more info about you setup, what plugins are you using, the WP version, the DMS version etc.

 

Thanks! 



#7 shawnsaunders

shawnsaunders

    Member

  • Members

  • 17 posts
  • Country: Country Flag

Posted 04 September 2013 - 03:18 PM   Best Answer

Hi,

 

I review the section in a clean install and works as expected, please see http://screencast.com/t/w1p3MqpWDhO

 

Can you please provide me more info about you setup, what plugins are you using, the WP version, the DMS version etc.

 

Thanks! 

 

 

Resolved!   Thanks ... for some reason the section was in my "Add Sections" but was not active as a plug-in.   I re-added it as a plug-in and it started working correctly. Thanks for the screencast. 



#8 tmeister

tmeister

    Super Member

  • Members

  • 159 posts
  • LocationValle de Bravo, México
  • Country: Country Flag

Posted 04 September 2013 - 03:28 PM

Great!







Also tagged with one or more of these keywords: Latest Blog Entries