Jump to content


Photo
- - - - -

Hidden content on technical support responses?


Best Answer Simon_P , 02 September 2013 - 06:00 PM

For some reason you were in the 'validating' user group, should be ok now.

Go to the full post


  • Please log in to reply
7 replies to this topic

#1 chisim11

chisim11

    Super Member

  • Members
  • 248 posts
  • LocationSoutheast Florida
  • Framework Version:2.22
  • Country: Country Flag

Posted 02 September 2013 - 02:00 AM

Pagelines framework. 

 

So I've been trying to refer back to some of the responses some of the moderators have provided in the past when I had question. However, when I go under my content within my account and see all the different questions, when I try to get the moderators' response, it reads "you cannot view the hiddden content" . What's up w/that?

 

So what can I do to see it? There is a response that I need that is hidden. :(   

 

Please refer to the attached image. 

 

Thanks! 

Attached Files



#2 Danny

Danny

    Is Awesome!

  • Moderators
  • 17533 posts
  • LocationManchester, UK
  • Country: Country Flag

Posted 02 September 2013 - 12:02 PM

Hi,

 

I am only a moderator on the boards so I am not sure as to why you're not able to view the hidden content. I will speak to one of our devs who is an admin and get the issue resolved.



#3 Simon_P

Simon_P

    Messer

  • Administrators



  • 8388607 posts
  • LocationDevon
  • Framework Version:2.1.1
  • Country: Country Flag

Posted 02 September 2013 - 01:08 PM

Are you logged in? Can you post an image of the whole page please.



#4 chisim11

chisim11

    Super Member

  • Members
  • 248 posts
  • LocationSoutheast Florida
  • Framework Version:2.22
  • Country: Country Flag

Posted 02 September 2013 - 04:46 PM

Simon,

 

there you go. All the pages on all separate questions/scenarios have "hidden content".

 

It appears that anything that is entered as a code or a link get hidden.

 

 

The attached page is the page that Im trying to refer back to to do what I need to get done.

 

 

Thanks.

 

 

 

Attached Files



#5 Simon_P

Simon_P

    Messer

  • Administrators



  • 8388607 posts
  • LocationDevon
  • Framework Version:2.1.1
  • Country: Country Flag

Posted 02 September 2013 - 04:52 PM

Thats an image of a post, i need to see the whole page, including your username at the top and a link of the post with hidden content.

Id rather see links than screenshots, they are about as useful as a chocolate spoon in this instance ;)



#6 chisim11

chisim11

    Super Member

  • Members
  • 248 posts
  • LocationSoutheast Florida
  • Framework Version:2.22
  • Country: Country Flag

Posted 02 September 2013 - 05:27 PM

I hope I did what you are asking me to do.

 

Attached jpg and here is the link of it > 

Please Login or Register to see this Hidden Content

 

 

Attached Files



#7 Simon_P

Simon_P

    Messer

  • Administrators



  • 8388607 posts
  • LocationDevon
  • Framework Version:2.1.1
  • Country: Country Flag

Posted 02 September 2013 - 06:00 PM   Best Answer

For some reason you were in the 'validating' user group, should be ok now.



#8 chisim11

chisim11

    Super Member

  • Members
  • 248 posts
  • LocationSoutheast Florida
  • Framework Version:2.22
  • Country: Country Flag

Posted 02 September 2013 - 06:02 PM

Thanks Simon :D